NetEntin kesäkuun 2014 peli – Wishmaster

Monille on tuttu kiehtova tarina, jossa lampun henki lupaa lampun löytäjälle kolme toivetta. Mikäli toiveissasi on joku toive, jonka voit saavuttaa riihikuivan rahan avulla, niin tämä on peli juuri sinua varten. Isoin voitto pelissä on peräti 900 000 kolikkoa. Maksimi kolikon koko kun on 0,50 euroa. Ei tarvitse olla matemaattinen nero jotta voi laskea paljonko isoin voitto tekee euroissa. Kyllä, oikein laskit, 450 000 euroa! Sillä toteuttaa muutaman muunkin toiveen.

 

Wishmaster on NetEntertainmentin kuudes julkaistu peli tänä vuonna ja jälki on jälleen upeaa tässä kolikkopelissä. Peli noudattelee luonnolliseen tapaan kolikkopelien peruskaavaa, mutta tähänkin teemaan on saatu jotain todella vetovoimaista näkökulmaa. Pelin pyöräytykset ovat perin nopeita, joten tämä peli sopii juuri heille, jotka haluavat saavuttaa asioita nopeaan tahtiin.

Vaikka peli voi näyttää varsin yksinkertaiselta, niin se on kaukana totuudesta. Pelissä on paljon erilaisia ominaisuuksia kuten jokeripyörä, jakajamerkit, laajenevat jokerimerkit, ylimääräiset jokerimerkit, satunnaisia jokereita, erilaisia voittokertoimia ja tietenkin se iso mahdollinen potti, melkein miljoona kolikkoa.

 

Toiveet voivat todellakin käydä toteen tässä uunituoreessa kolikkopelissä, jossa grafiikat ovat varsin upeaa jälkeä. Erilaisia hahmorubiineja ja muita jalokiviä pyörii pelikeloilla, joita on se normaali määrä, eli viisi. Kolmerivinen peli tarjoaa sen lisäksi 20 eri voittolinjaa, joihin pelaaja voi panostaa haluamansa kolikkomäärän ja levelin avulla.

Pelissä pelaaja huomaa takuuvarmasti aina kun voittoja tulee tilille, sillä voittolinjan muodostuessa muut merkit himmenevät taustalle ja peli osoittaa voittolinjan ja voittosumman. Wishmasterissä alkaa todella tapahtua kun ruudulle osuu pergamentti jossa on taikalampun kuva. Esiin astuu lampun henki eli Wishmaster ja henki heittää ruudulle ylimääräisen jokerimerkin tai sitten muuttaa kokonaisen pelikelan jokerimerkiksi. Ja nyt saa sitten toivoa, sillä isoja voittoja satelee…

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!