Surffaile Wild Waterin villeille alloille

Wild Water on jälleen yksi sulka Net Entertainmenti –pelitalon virtuaalihattuun. Pelissä on tuttuun totuttuun tapaan varsin upeat grafiikat ja pelaaminen noudattelee tuttuja kaavoja joita on nähty paljon myös aiemmin juuri tämänkaltaisissa peleissä.

wild_water2wild_water

Pelin nimen mukaan aiheena ovat villit vesileikit ja peli on perinteinen viisikelainen ja siinä on 20 panostuslinjaa. Peliä voi siis pelata maksimissaan 20 panostuslinjalla ja panostustaso voi olla kaikkea yhden ja kymmenen kolikon väliltä.

Pelin musiikit noudattelevat rantateemoja ja pelin grafiikoissa onkin erilaista surffaria, auringonpalvojaa ja tietenkin rantavesissä vaaniva hai, joka on pelin jokerimerkki. Vauhdikas surffijäbä on pelin pelilinjan jakajamerkki. Pelistä tekee erityisen se, että kuvakkeet ovat keloissa varsin isoja, kattaen koko pelikelan korkeuden.

Pelissä voi voittaa jopa 400 000 kolikkoa. Määrä on melkoinen summa, otetaan lukuun melkein mikä tahansa muu kolikkopeli. Voit myös voittaa pelissä jopa 60 ilmaispyöräytystä ja näiden aikana voittoja suorastaan satelee omalle pelitilille.

Pelissä on myös kaksi erillistä bonusta, Surf Team ja Surf’s Up bonukset. Näihin pääset kun saat joko kaikki viisi surffaria ruudulle samaan asentoon tai sitten viisi erilaista surffaajaa yhtä aikaa ruudulle. Näistä bonuksista voit saada jopa voittokertoimiksi x20 tai x200. Pelin kattavasta voittotaulukosta löydät tuttuun tapaan kaikki voitot ja erilaiset voittolinjayhdistelmät.

Nyt kun kesä on Suomessa vihdoin tulossa, voi siihen latautua pelaamalla NetEntin uusinta kolikkopeliä, Wild Wateria. Peli saa pelaajan siirtymään kesämoodiin ja hyväntuulinen peli saa odottamaan kesää entistä kovemmin. Nyt onkin mainio mahdollisuus suunnata vaikkapa Thrills Casinolle, ansaita pelistä hieman ylimääräistä kahisevaa ja lähteä sen avulla vaikkapa lämpöisimmille leveysasteille ottamaan ennakkoa kesään ja vaikkapa surffaamaan lämpimissä vesissä. Maistuisi varmasti kaikille.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!