Steam Tower -kolikkopeli

Steam Tower kolikkopeli

Steam Tower on NetEntin kolikkopeli, jossa on viisi pelikelaa ja yhteensä 15 mahdollista voittolinjaa. Kuten nimestäkin voi päätellä, pelin teema on steampunk eli höyryteknologialle perustuva vaihtoehtohistoriallinen 1800-luku. Steampunk-faneja voi tosin hieman ihmetyttää, miksi pelissä on myös prinsessaa vankinaan pitävä lohikäärme, joka ei ihan istu tämän genren raameihin. Tutkimattomat ovat NetEntin tiet ja pelisuunnittelijoiden aivoitukset…

Steam Towerissa tarkoituksena on siis kiivetä tornin huipulle. Ehkä se ei tekstinä kuulosta niin ihmeelliselle, mutta tornin tornin huipulta on luonnollisesti hyvät näköalat, eikö vain?

Steam Tower: erikoistoiminnot ja symbolit

Pelissä on monista sloteista tuttu jokerina toimiva wild-symboli, joka korvaa keloilla muut symbolit ja kasvattaa pelaajan voittomahdollisuuksia. Lisäksi keloille saattaa osue ns. pinoutuva wild eli Stacked Wild -symboli, joka peittää parhaimmillaan kokonaisen kelan.

Kun pinoutuva wild-symboli osuu kokonaiselle kelalle peruspelinaikana, pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta.

Täyttä höyryä ylöspäin

steam tower kolikkopelit

Peruspelissä ei oikeastaan tapahdu mitään ihmeellistä. Voittoja tippuu mukavaan tahtiin ja kauniisti kuvitettuja symboleja katselee mielikseen, mutta kelojen vieressä hengailevaan animoituun herrasmieheen tulee vauhtia vasta ilmaiskierrosten aktivoutuessa. Sitten mennään!

Pelin sankari kiipeää tornissa uuteen kerrokseen aina ilmaiskierrosten aktivoituessa. Huipulla odottaa paitsi 300 000 kolikon maksimivoitto, myös verenhimoinen lohikäärme sekä hieman aneemisen oloinen prinsessa, joka siis on tarkoitus pelastaa.

Steam Towerin mobiiliversio

NetEntin pelit julkaistaan nykyisin aina sekä tietokoneella että mobiililaitteille. Kosketusnäytölle optimoitu Steam Tower Touch toimii mutkattomasti sekä Apple-laitteilla että useimmilla Android-laitteilla.

Jackpot ja palautusprosentti

Steam Tower ei ole varsinainen jättipottipeli eikä siinä ole jatkuvasti kasvavaa progressiivista jackpottia. Muhkeita voittoja on silti luvassa, sillä ilmaiskierrosten avulla voit voittaa kerralla jopa 300 000 kolikkoa. Se on esimerkiksi euron kolikkopanoksella jo melkoisen mukava potti.

Steam Towerin RTP eli palautusprosentti on pelaajille varsin suopea 97%. RTP tarkoittaa osuutta, jonka peli palauttaa panoksista takaisin pelaajille voittoina. Mitä korkeampi palautusprosentti, sen parempi pelaajien kannalta. Steam Towerin RTP on keskivertoa parempi, joten n ei muuta kuin höyryä koneeseen ja pelaamaan!

Steam Tower: yhteenveto

Steampunk tunnetaan vahvoista naishahmoistaan, joten loppuun kaluttu ”pelasta prinsessa lohikäärmeltä” -teema tuntuu tässä hieman päälleliimatulta. Höyrykoneiden ja hammasrattaiden maailmasta olisi varmasti saanut muutakin irti. Onneksi puolivillainen tarina ei haittaa pelistä nauttimista – voittojahan kolikkopeleistä haetaan, ja niitä tässä pelissä kyllä riittää.

Testaa Steam Tower ilmaiseksi tai oikealla rahalla esimerkiksi Suomiautomaatilla.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!