big-win

Reel Rush on rantautunut nettikasinoille!

Kerrankin voi slotista käyttää termiä hedelmäpeli – sen takaa Reel Rush, joka tuo pelaajille hieman erilaista pelattavaa. Parhaimmillaan pelissä on jopa käsittämättömät 3125 eri tapaa voittaa.

Miten tämä on mahdollista? Kun näet Reel Rushin ensimmäisen kerran, voi slotti tuntua melkoisen yksinkertaiselta versiolta hedelmäpelistä – mutta odotapas kunnes nappaat ensimmäisen voiton, niin pelilaudalla tapahtuukin jotain kummallista; Pelistä poistuu muutama ruutu ja ruutuun ilmestyy lisää symboleita. Voita toisen kerran peräkkäin, ja taas lähtee palasia liikkeelle… ja niin edespäin.

Reel Rushissa on siis yhteensä viisi pelikelaa ja viisi pelilinjaa, mutta all pays -kolikkopelinä voittolinjoja tulee lisää aina sitä mukaan, mitä enemmän pelistä lähtee palasia pois. Mitä useamman kerran voitat peräkkäin, sitä enemmän ruudulla on vapaita symboleita ja tietenkin voitomahdollisuudet nousevat entisestään.

Pelin taustamusiikki on peruspelissä kovin unettavaa kuunneltavaa, mutta musiikin tempo kiihtyy sitä tiheämmäksi, mitä lähemmäksi isoja voittoja päästään. Kun voitat tarpeeksi monta kertaa peräkkäin, eli saat ruudulta kaikki ruudut auki, pääset pelin ilmaispyöritysominaisuuteen. Ja nämä pyöräytykset eivät ole mitään ohilaukauksia vaan juuri täällä ne voitot oikeasti piileksivät. Musiikki muistuttaa yllättävän paljon Nintendo Entertainment Systemin kahdeksanbittistä Mario Bros peliä.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!