Reef Run

reef run yggdrasil

Yggdrasil Gaming julkaisi Reef Run -kolikkopelin lokakuussa 2014. Kyseessä oli Yggdrasilin ensimmäinen 3D-slotti. Sittemmin Yggdrasil on niittänyt mainetta viimeisen päälle hiotuilla videokolikkopeleillään – tsekkaa esimerkiksi kevättalvella 2017 julkaistu Beauty and the Beast. Miten klassikko päjää vertailussa uudempien pelien kanssa

Reef Runin teemana on trooppinen koralliriutta. Teemassa sinällään ei ole mitään vallankumouksellista: merelliseen sijoittuvia slotteja mahtuu 13 tusinaan: NetEntillä on Beach, Lightning Boxilla on Dolphin Gold, Microgamingin Ariana sijoittuu merenneitojen maailmaan. Meriteemaisten slottien ystävillä riittää valinnanvaraa.

Reef Runissa on viisi pelikelaa ja 20 voittolinjaa. Pelaajien iloksi slottiin on lisätty monenlaisia erikoistoimintoja. Jos onni potkii pelin aikana, napattavissa on kerralla jopa 60 ilmaiskierrosta. Lisäksi kunkin voittolinjan kolikkovoitot voidaan maksaa jopa 20-kertaisina. Suurimmat voitot pelissä tuo tuima pallokala, joka näyttää siltä että pikkukalat ovat maistuneet ja nälkä sen kuin pahenee. Myös veikeä sirkkaäyriäinen eli luontodokkareista tuttu mantis shrimp jakelee ylimääräisiä voittoja.

Pelin visuaalisesta ilmeestä näkee, ettei kyse ole modernista uutuuspelistä. Lievä retrolook ei kuitenkaan kolikkopeleissä haittaa – siitä on osoituksena esimerkiksi NetEntin Starburst-kolikkopelin vuosia jatkunut suosio.

Äänimaailmassa ei myöskään ole moittimista. Pirteät äänitehosteet sopivat sopivat tähän vedenalaiseen teemaan kuin sardiini purkkiin.

Reef Run – erikoistoiminnot

Reef Run kolikkopeli

Reef Runissa on tarjolla pelin sisäisiä ilmaiskierroksia ja kolmella ilmaiskierrossymbolilla pelaajalle on luvassa 10 ilmaiskierrosta, neljällä 20 ilmaiskierrosta ja viidellä symbolilla pelaajaa hemmotellaan jopa 60 ilmaiskierroksen voimin.

Jos keloille osuu ilmaiskierrosten aikana kaksi free spins -symbolia, pelaaja nappaa kaksi ylimääräistä ilmaiskierrosta. Lisäksi ilmaiskierrosten aikana peliin ilmestyy ns. ”Level Multiplier”, joka moninkertaistaa voittosummat jopa 20-kertaisiksi. Tästä vetisestä pelistä voi siis hyvällä tuurilla napata melkoiset kalansaaliit.

Testaa Reef Run ilmaiseksi tai oikealla rahalla

Yggdrasilin pelejä voi kokeilla monella eri nettikasinolla. Useimmiten voit testata pelejä ilmaiseksi leikkirahalla jo ennen pelitilin luomista tai talletuksen tekemistä.

Leikkirahalla pelaaminen on hyvä tapa tutustua kolikkopelin ominaisuuksiin ja samalla voi viihtyä pelin ääressä pidempäänkin. Ehkä ainoa huono puoli tässä on se, että mahdolliset voitotkin tulevat sitten leikkirahassa. Kannattaa siis jossakin vaiheessa harkita oikealla rahalla pelaamista, jotta voitotkin voi lunastaa tililtä.

Palautusprosentti

Palautusprosentti tässä pelissä on Yggdrasil-pelien keskiluokkaa, n. 96,5%.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!