Pyrons

Pyrons-kolikkopeli julkaistiin syyskuussa 2014. Peli oli julkaisuhetkellään hyvin suosittu, sillä se eroaa perinteisistä hedelmäpeleistä edukseen. Aika ei ole syönyt pelin viehätysvoimaa – kyseessä on edelleen todella koukuttava ja hyvin tehty slotti. Voittoprosentitkaan eivät jää häpeään uudempien pelien rinnalla.

Pyrons lyhyesti

pyrons

Yggdrasilin kehittämässä kolikkopelissä on Vaikka pelissä on viisi pelikelaa ja viisi riviä. Kelat eivät pyöri vaan symbolit putoavat ruudun yläreunasta samoin kuin esimerkiksi Gonzo's Quest -slotissa. Kun voitto tulee ruudulle, voittavat symbolit tuhoutuvat ja tilalle tippuu uusia symboleita. Mikä parasta, jokainen peräkkäinen voitto nostaa ruudun vasemmassa laidassa näkyvää voittojen moninkertaistajaa: x2, x3, x5 ja jopa x20.

Testaa Pyrons ilmaiseksi

Yggdrasil Gamingin Pyrons -kolikkopeliä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi esimerkiksi LeoVegas Casinolla. Kokeilemiseen ei vaadita edes pelitilin luomista tai talletuksen tekemistä. Leikkirahalla pelaaminen on oiva tapa testata uudet kolikkopelit ennen oikeiden rahojen pistämistä peliin. Ikävä kyllä leikkirahalla saadut voitotkin ovat leikkirahaa, joten jossain vaiheessa kannattaa kuitenkin luoda oma pelitili ja alkaa panostaa slotteihin oikeaa rahaa.

Voittoluokat ja symbolit

Pelissä on kuusi erilaista symbolia. Tähtisymboli tuo eniten kolikoita per voittava linja: kolmella symbolilla saa 30 kolikkoa, neljällä 200 kolikkoa ja viidellä 2500 kolikkoa.

Erikoisominaisuudet

Yggdrasil ei ole lisännyt Pyronsiin lainkaan ilmaiskierroksia tai bonuspeliä. Tilanne ei kuitenkaan ole niin paha kuin miltä kuulostaa, sillä Pyronsissa on erityisiä räjähtäviä symboleita, joiden avulla peliruudulle tulee lisää tilaa ja uusia voittavia yhdistelmiä syntyy jatkuvasti.

Lisätäkynä pelissä on myös hulppea määrä moninkertaistajia. Kun voittoja tulee useampi peräkkäin, voit saada voittosi jopa 20-kertaistettua.

Mobiiliversio

Pyrons toimii sutjakkaasti myös mobiililaitteella. Yggdrasil on modernisoinut vanhat pelinsä ja optimoinut ne myös kosketusnäytölle, joten mobiilipelaaminen ei juurikaan eroa tietokoneella pelaamisesta. Nykyään myös mobiiligrafiikat ovat lähes yhtä teräviä ja viimeisteltyjä kuin tietokoneversiossakin.

Pyronsia voi pelata mm. useimmilla Android-laitteilla sekä Applen kännykällä tai tabletilla.

Palautusprosentti

Palautusprosentti tässä pelissä on Yggdrasil-pelien keskiluokkaa eli n. 96,4%. RTP eli palautusprosentti tarkoittaa summa, jonka peli palauttaa panoksista kiertoon voittoina. Tässä suhteessa Pyrons päihittää kevyesti esimerkiksi kaikki Veikkauksen pelit.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!