muse_10freespinia

Wild Inspiration

Muse: Wild Inspiration on värikäs, pääasiassa pinkkiä, vaaleansinistä ja lilaa väriä sisältävä peli, joka näyttää, tuoksuu ja maistuukin makealta. Pelissä on viisi pelikelaa ja voittolinjoja on yhteensä 25 kappaletta.

Pehmeästi pyörivä Muse: Wild Inspiration tarjoaa pelaajille kokemuksia kreikkalaisesta mytologiasta sarjakuvamaisesti piirrettynä. Slotin kuvissa vilahtelevat viinirypäleet, vanhat pergamentit, juomapikarit ja maalipaletit. Aina kun pelaaja laittaa pelikelat pyörimään, kuuluu slotista kaunis sulosointu harpulla soitettuna.

Naiskauneutta edustavat hahmot tuovat parhaat puolensa esille slotissa. Nämä naiskaunottaret esiintyvät ruudulla jokerimerkin ominaisuudessa; tummatukkainen jokerimerkki tarkoittaa laajentuvaa jokerimerkkiä, joka laajenee siis koko kelan käsittäväksi jokerimerkiksi, vaaleatukkainen tuplaa jokerimerkin ja samalla voittolinjan voiton. Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä jokerimerkkinä, on lilatukkainen leidi, jonka osuminen pelitauluun tietää minkä tahansa perusmerkin korvaamista. Sen lisäksi jokerimerkki jää ruutuun vielä toiseksi kierrokseksi, joten tästä tytöstä riittää iloa vielä toisellekin kierrokselle.

muse_wild

Voittolinjan jakava symboli on kreikkalainen sandaali, johon on lisätty siivet. Sukkia sandaalin sisältä ei löydy, onneksi. Kolmella sandalisymbolilla pääsee pyöräyttämään peliä 10 kertaa ilmaiseksi, neljällä 20 kertaa ja viidellä 30 kertaa. Kun ruudussa on kaksi jakajasymbolia, loppujen kelojen pysähtymistä hieman hidastetaan ja annetaan pelaajalle mahdollisuus jännittää mahdollisia ilmaiskiekkoja – kuten perinteisestekin.

Panostasoja on tuttuun tapaan 10 ja kolikon arvo voi olla sentin ja 50 sentin väliltä. Minimissään yksi kierros voi siis maksaa kaikilla voittolinjoilla 0,25 euroa ja kalleimmillaan 125 euroa. Voitot ovat tietenkin suhteessa panostustasoon ja kolikon arvoon. Pelissä ei ole omaa progressiivista jättipottia, mutta pelin maksimivoitto on 590 000 kolikkoa, on todella houkutteleva.

Muse: Wild Inspiration on varsin pirteän oloinen peli Net Entertainmentiltä, joka esittelee kreikan mytologiaa uudehkosta näkökulmasta.
 

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!