Mega Fortune

Mega Fortune on slotti, joka ei esittelyjä kaipaa. Kyse on NetEntin legendaarisimmasta miljoonakoneesta, jonka jakamat jättipotit on noteerattu Guinnessin ennätysten kirjassa.

Mega Fortunen kolme jackpot-voittoa pistävät slottifanien puntteihin vipinää vuodesta toiseen. Kyseessä on myös suomalaisten suosikkipeli, joka on leiponut useammankin härmäläismiljonäärin voittokulkunsa aikana. Itse asiassa Mega Fortune tuntuu olevan suomalaisille aivan erityisen suosiollinen. Muiden megavoittojen lisäksi myös kaikkien aikojen suurin pelistä voitettu jackpot eli uskomattomat 17,8 miljoonaa euroa osui suomalaispelaajalle vuonna 2013.

Miljoonaslotti lyhyesti

mega fortune jackpot kolikkopeli

Mega Fortune on NetEntin kehittämä viiden kiekon videoslotti, jossa on kolme riviä ja 25 voittolinjaa. Keloilla pyörii wildeja ja scattereita, jotka avaavat tien ilmaiskierroksiin sekä tietenkin kuumottavaan bonuspeliin, jossa tavoitellaan yhtä kolmesta jättipotista.

Luksusteeman mukaisesti symbolivalikoimasta löytyy limusiineja, sormuksia, rahanippuja, samppanjapulloja sekä konjakkilaseja. Ehkä tarkoitus on antaa pelaajalle vinkkejä sen suhteen, mihin mahdollisen jackpot-voiton voisi törsätä?

NetEntin mukaan pelin RTP on 96,6%.

Mega Fortune -jackpot

mega fortune bonuspeli ja jackpot

Kuten sanottua, Mega Fortunessa on kolme eri kokoista jättipottia: Mega Jackpot, Major Jackpot ja Rapid Jackpot. Näistä suurin ja himoituin on Mega Jackpot, jonka nappaaminen edellyttää todellista onnenpotkua bonuspelin eli onnenpyörän aikana.

Mega Fortunen jackpotit ovat progressiivisia ja sama potti näkyy kaikilla NetEntin pelejä tarjoavilla kasinoilla. Se tarkoittaa, että potin koko kasvaa jatkuvasti pelaajien panostaessa peliin ympäri maailmaa, kunnes joku onnekas voittaa usein miljooniin euroihin kivunneen jättipotin.

Pelissä miljoonajahti alkaa, kun saat keloille vähintään kolme bonussymbolia. Kelat muuttuvat jättimäiseksi onnenpyöräksi, jonka uloimmilla kehillä on pienempiä rahapalkintoja ja keskeltä löytyvät jättipotit.

Suomalaisten miljoonajuhlaa

Suomalaisia on onnistanut Mega Fortunessa moneen otteeseen. Jo mainitun maailmanennätyspotin lisäksi kotimaahan on tupsahtanut mm. huikea 6,9 miljoonan jättipotti, joka osui 2 euron panoksella pelanneelle helsinkiläismiehelle.

Suomalaiset ovat tahkonneet sievoisia voittoja myös pelin uudistetusta versiosta, Mega Fortune Dreamsista. Parannellulla grafiikalla sekä erikoistehosteilla ryyditetty Mega Fortune Dreams ei yllä aina yhtä isoihin potteihin kuin alkuperäisversio, mutta ei näillekään voitoille kannata naureskella. Vai mitä sanotaan esimerkiksi tammikuussa 2017 suomalaisnaisen nappaamasta 3,5 miljoonan euron jackpotista?

Testaa molemmat pelit vaikkapa LeoVegasilla. Onnea miljoonajahtiin!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!