Max Damage and the Alien Attack

max_damage3

Mahtipontisesti nimetty Max Damage and the Alien Attack -kolikkopeli tekee oikeutta itse pelille. Luvassa on nimittäin normislotteihin verrattuna jotain ihan muuta!

Ei keloja, ei symboleja, ei rivejä… Mitä ihmettä? Max Damagen kyytiin hypännyt pelaaja pääsee ohjaamaan avaruusalusta nuolinäppäinten avulla. Tehtävänä on tuhota lähestyvät avaruusalukset klassisen Space Invaders -retropelin tyyliin. Mikäli alus pääsee ohitsesi, menetät yhden elämän.

Pelaajalla on alussa kuusi elämää. Pelissä on yhteensä yhdeksän eri tasoa ja näiden aikana taivaalta satelee jos jonkinmoista avaruushärveliä. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen erikoisimmista sloteista ja Microgaming tiputti monen pelaajan leuat lattiaan julkaistuaan näin oudon kasinopelin vuonna 2012.

Kierroskohtaisten panosten käyttämisen sijaan Max Damage and the Alien Attack (tästä eteenpäin vaikka MDatAA, okei?) toimii niin, että jokaisen aluksen tuhoaminen maksaa 10 kolikkoa. Pelaaja voi itse määrittää kolikon arvon ja panoksen suuruuden. Mitä pidemmälle pääset pelissä ja mitä isompia emoaluksia kohtaat, sen parempia palkintoja taivaalta satelee.

Jos Space Invaders on tuttu, niille taidoille on nyt käyttöä. Laita pelihalleissa hiotut arcade-taitosi tuottamaan!

Max Damage and the Alien Attack: ilmaiskierrokset ja bonus

Pelin erikoislaatuisuudesta johtuen varsinaisia ilmaiskierroksia peliin ei ole saatavilla. Tämä on ymmärrettävää, sillä pelissä ei ole edes keloja, joita pyörittää. Ilmaiskierrokset on korvattu ilmaislahjoilla, joita voit kerätä pelin ohessa. Tarjolla on mm. madonreikiä, ammuksia, ohjuksia sekä ydinaseita.

MDatAA:n bonuspelit ovat erilaisia kuin perinteisissä kolikkopeleissä. Keräämällä erilaisia bonuksia pelin edetessä voit voittaa jopa 40 000 kolikon päävoiton.

Tasojen 3, 6 ja 9 lopussa saat vastaasi alien-pahiksia, jotka kukistamalla voit voittaa jopa 110 000 kolikon päävoiton.

Voittoluokat ja symbolit

Max Damage and the Alien Attack tarjoaa avaruusaiheista grafiikkaa ruudun täydeltä. Ruudulla liikkuu erilaisia vihollisen avaruusaluksia, jotka ovat eri arvoisia. Saat voittoja tuhoamalla vihollisaluksia. Emoaluksista saa luonnollisesti kaikkein suurimmat tuotot.

Max Damage and the Alien Attack jackpot

Varsinaista jättipottia ei Max Damage and the Alien Attack -peli tarjoa, mutta vihollisten emoaluksen tuhoava pelaaja voittaa jopa 110 000 kolikkoa. Ja kun kolikon arvon saa itse päättää, niin onhan siinä jättipottia kerrakseen.

Palautusprosentti eli RTP

Palautusprosentti tässä pelissä on 95%. Nopeilla sormilla on kuitenkin tässä pelissä enemmän arvoa kuin monessa muussa pelissä, joten treenaamalla voit nousta tässä pelissä ihan uusille tasoille.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!