Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest on hienosti toteutettu viiden kiekon videoslotti. Pelissä on kolme riviä, 20 pelilinjaa ja pelissä on käytössä Wildeja, Free Fall -ilmaispyöräytyksiä sekä ilmestyessään huippu-uutuutena toiminut lumivyöryefekti. Linjoja voi valita 1–20 ja panostuksen 1–5 väliltä.

Pelin ideana on auttaa Perun rannikolle seilannutta konkistadoria Gonzalo Pizarroa löytämään tarujen kultaisen kaupungin Eldoradon. Tästä johtaen kiekkojen kuvat sisältävät Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen patsaiden kuvajaisia.

Gonzo's Quest NetEnt

Gonzo's Questin lumivyöryefekti

Gonzo's Questissa kiekot eivät pyöri vaan putoilevat päällekäin. Voiton jälkeen voiton tuomat palikat räjähtävät pois ja aiheuttavat lumivyöryn. Räjähtäneiden palikoiden yläpuolella olevat palikat tippuvat alaspäin muodostaen uusia voittolinjoja.

Voittokerroin kasvaa jokaisen vyörymän jälkeen maksimissaan viisinkertaisuus on saavutettu – ja pysyy siinä niin pitkään, kun uusia voittoja ei enää saada. Tämän jälkeen kerroin palautuu alkuperäiseksi.

Gonzo’s Quest Free Fall

Free Fall -merkit näkyvät vain kiekoilla 1, 2 ja 3. Kolmella Free Fall -merkillä käynnistyy ilmaisvyörymät ja siinä käytetään samaa panostasoa kuin sitä edeltävällä normaalilla kierroksella. Voittoisa panoslinja Free Fall -kierroksella aloittaa jälleen lumivyöryn. Voittokerroin kasvaa jokaisen voiton myötä ollen maksimissaan 15.

Free Fall -kierroksilla voi voittaa lisää Free Fall -kierroksia, joten ilmaislumivyöry voi jatkua pitkäänkin!

Pelin 3D-grafiikka on silmiä hivelevä ja peli on erittäin viihdyttävä ja helppo pelata. Suosittelemme Gonzo’s Questin pelaamiseen MrGreeniä.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!