Go Bananas -kolikkopeli

NetEntin Go Bananas on pirteä kolikkopeli, jossa pääosissa ovat banaaneilla herkuttelevat lähisukulaisemme apinat, paviaanit ja gorillat. Teema on hilpeän viihdyttävä. Grafiikat ovat tässä pelissä kolikkopelien kärkiluokkaa. Jos yksinkertainen on kaunista, niin tässä jos jossain pelissä se näkyy ja kuuluu.

Viiden pelikiekon ja 20 eri voittolinjan peli tarjoaa mainioita voittoja. Parhaimmillaan voit tästä pelistä saada jännittävän pelikokemuksen lisäksi peräti 140 000 kolikkoa.

Jos olet uusi pelaaja, saat jäseneksi liittymisestä kiitokseksi seitsemän ilmaiskierrosta, joiden voitot voit pitää ehtana käteisenä. Lisäksi sinua odottavat jopa 200 euron ensitalletusbonukset ja 50 ilmaiskierrosta lisää.

Go Bananasin ilmaiskierrokset

Vaikka Go Bananas onkin ominaisuuksiltaan kelpo slotti, niin harmittavasti pelin sisäiset ilmaiskierrokset uupuvat. Go Bananas –ilmaiskierroksia pitääkin siis metsästää eri kasinoiden tarjouksista ja ilmaiskierroskampanjoista. Jos haluat, voit tietysti testata peliä ilmaiseksi demoversiona, mutta silloin voitot tulevat vain leikkirahana.

Ilmaiskierrosten sijaan peli kuitenkin tarjoaa jotain muuta erityistä: peräti viisi erilaista Wild-merkkiä tai oikeastaan wild-toimintoa.

Go Bananasin voittoluokat ja symbolit

Go Bananas - slotti

Go Bananas -pelissä on useita eri voittoluokkia ja ruudulla vilahtelevia pelisymboleita. Kolmella perussymbolilla pelaaja saa minimivoiton kyseisen symbolin voittokategoriasta, neljällä hieman isomman voiton ja viidellä sen kaikkein suurimman potin.

Parasta tässä slotissa kuitenkin ovat lukuisat wild- eli jokerimerkit, jotka tuovat pelaajalle ihan eri tason voittoja kuin perussymbolit. Jos ruudulle osuu taulu, jossa on jokin pelin hassuista apinoista, voit yllättyä voittojen määrästä. Muutenkin pelin animaatiot ovat humoristisia ja viihdyttäviä. Tarkemman voittotaulukon saat esille itse pelistä.

Wild Gorilla muodostaa viiden wild-merkin ryppään, Wild Orangutan ison neljän wildin neliön, Wild Baboon kolmen päällekkäisen wild-merkin setin, Wild Langur kolmen vierekkäisen jokerimerkin setin ja Wild Tarsier puolestaan kaksi jokerimerkkiä joko pystyyn tai vaakaan. Ja näitä jokerimerkkejä esiintyy pelissä varsin usein.

Go Bananasin mobiiliversio

Go Bananas -mobiiliversion ansiosta voit viihtyä ja voittaa hassujen apinoiden parissa milloin ja missä tahansa. NetEntin peli toimii sujuvasti kosketusnäytöllä ja suo sinulle viihdettä koko rahalla. Kaiva siis iPhone, iPad, Android-luuri tai -tabletti esiin ja nauti pelaamisesta.

Go Bananasin palautusprosentti

Go Bananas -kolikkopelin palautusprosentiksi ilmoitetaan 96,9. Näin paljon siis pelatuista rahoista palautuu pelaajille pitkällä aikavälillä. Palautusprosentti on slottien kategoriassa hyvää keskitasoa ja huimasti parempi kuin vaikkapa Veikkauksen pelien vastaavat lukemat.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!