EggOMatic on täällä!

Melkoista munajuhlaa on taas luvassa kaikille NetEnt-pelaajille. Eggomatic-peli on varsin upea animaationäytös, josta voi voittaa mukavia summia rahaa!

Jo pelin intro jättää pelaajan suun asentoon auki, sen verran hienosta setistä on kyse. Itse peli on futuristinen kuvaus kanalasta, jossa robottikanoja löytyy moneen näköön ja kokoon. Pelin grafiikat ovat todella sujuvat ja pelin ominaisuudet vetävät vertoja mille tahansa muullekin slotille.

2

EggOMaticin animaatiot ovat oikeasti huvittavia, ja vaikka robottilinnut ovat sinänsä suloisia, jokin pieni sadistinen ilo herää mielessä, kun linturaukat saavat sähköiskuja kohdalle osuneista sähkölinjoista.

Ylipäätänsä slotin toteutus on mahdottoman mielenkiintoinen ja – yllättävä kyllä – erittäin omalaatuisen oloinen. Pelkästään alun animaatio on jopa Disneyn Pixar-studion tasoista.

Pelaajalla on mahdollisuus saada yläriveille ilmestyviä palkintoja, joita munakone pelin oikeassa reunassa tuottaa. Minimibetsaus pelissä on 20 senttiä ja maksimissaan yhdellä kierroksella saa heittä hyvästit 200 eurolle. Tasoja pelissä on peräti 20 ja panoksia voi vaihdella yhden sentin ja viidenkymmenen sentin väliltä. Palkinnot ovat kuitenkin messevät, joten peli todellakin palkitsee pelaajansa. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,5% joten markettikoneet kannattaa jättää ihan oman onnensa nojaan.

3

Pelin hauska ominaisuus on Jokerimerkki – joka on kukko – jonka animaatiot viihdyttävät ketä tahansa. Pelaaja voi Wild-merkin avulla saada useamman kymmenen ilmaispyöräytyksen ja niitä voi myös saada ilmaispyöräytyksien aikana lisää. Pelissä on muutenkin lukuisia ominaisuuksia, joiden takia peliä kannattaa todellakin kokeilla.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!