McGregorin voitto tuottaisi jättitappiot peliyhtiöille

vedonlyönti-mcgregor-mayweather-nyrkkeily

Voiko McGregor sittenkin voittaa Mayweatherin nyrkkeilyottelussa?

Vedonlyönti on kuumimmillaan McGregor vs Mayweather -ottelun osalta. McGregorin kerroin näyttää putoavan sitä mukaa mitä lähemmäksi h-hetki tulee. Irlantilaisen voittokertoimen alamäki viittaa siihen, että McGregorin voiton puolesta on lyöty reippaasti vetoa. Peliyhtiöt yrittävätkin McGregorin kerrointa pudottamalla hallita riskejään. Kerromme alla, kuinka paljon peliyhtiöt tekisivät tappiota, jos Conor McGregor voittaisi Mayweatherin. Lisäksi kerromme otteluun liittyvästä kampanjasta, johon osallistumalla saat Rizk-kasinolta varmuudella 25–100 ilmaiskierrosta.

Conor McGregorin voitto olisi ilman muuta jymy-yllätys ja tämä nostaisi myös McGregorin voiton puolesta vetoa lyöneiden kukkarot pullolleen. Esimerkiksi Bethard tarjoaa McGregorin voitolle edelleen 6,00 kerrointa. Tämä korkea kerroin tarkoittaa sitä, että Bethard pitää McGregorin voiton todennäköisyyttä hyvin alhaisena.

Pelaajien onnenpäivä hyydyttäisi kuitenkin vedonlyöntiyhtiöiden kertoimenlaskijoiden hymyt hyvin nopeasti, kun vedonvälittäjät huomaisivat paljonko he joutuisivat maksamaan voittoja ulos.

Paljonko vedonlyöntiyhtiöt tekevät tappiota, jos McGregor voittaa?

Bet365-peliyhtiön edustaja Steve Freeth totesi haastattelussa, että McGregorin ja Mayweatherin nyrkkeilyotteluun on asetettu ennätysmäärä vetoja. Irlantilaisen nopea voitto Mayweatherista aiheuttaisi yhtiölle miljoonien eurojen tappiot. Suurin osa kovakertoimisista vedoista on asetettu nimenomaan McGregorin alkupään erien tyrmäysvoitolle. Vedonlyönti tähän otteluun onkin täysin omissa sfääreissään.

Freeth mainitsee nyrkkeilyottelut Bellew'n ja Hayen sekä Furyn ja Klitschkon välillä. Näistä otteluista Bet365 teki tappiota yli miljoona euroa. Mayweatherin ja McGregorin kohtaamiseen on vielä muutama päivä aikaa, mutta tästä huolimatta Moneyn ja Notoriousin välinen ottelu on jo ohittanut aiemmin mainitut ottelut vedonlyönnin määrässä.

McGregorin tyrmäysvoitto Mayweatherista ottelun aikaisessa vaiheessa tarkoittaisi kokonaisuudessaan todennäköisesti satojen miljoonien eurojen tappioita vedonlyöntiyrityksille – ja vastaavasti samansuuruisia voittoja pelaajille.

Ottelun seuraaminen onkin entistä jännittävämpää, jos sinulla on veto lyötynä ottelun lopputuloksesta. Voit lyödä vetoa esimerkiksi Bet365-yhtiön kanssa, jolta saat napattua myös muhkeat bonukset:

Viime hetken vinkit McGregor vs Mayweather -otteluun

Keskeisin ilmoilla leijaileva kysymys liittyy tietenkin siihen, miten McGregor voi tehdä sen, missä Manny Pacquiao, Canelo, Cotto ja Ricky Hatton ovat kaikki epäonnistuneet. Kukaan heistä ei ole onnistunut päihittämään Mayweatheria. McGregor (0-0) sen sijaan uskoo, että hänen nuori ikänsä, vasenkätinen ottelutyyli, sekä hänen poikkeuksellinen tapansa liikkua ja lyödä riittävät Mayweatherin päihittämiseen. Ottelun lähestyessä McGregor on tullut entistä uhmakkaammaksi ja hän vannookin nyt tyrmäävänsä Mayweatherin jo ensimmäisessä erässä.

Mayweatherin (49-0) vahvuudet liittyvät hänen taidokkaaseen puolustukselliseen ottelutaitoonsa. Hän rakentaa vastustajilleen ansoja, joihin astuessaan he saavat tuta Mayweatherin tarkkojen iskujen voiman. Mayweatheria kuitenkin painavat 40 vuoden ikä, vaikeus sopetua vasenkätisiin vastustajiin sekä ongelmat nyrkkien kestävyyden kanssa.

Olemme jo aiemmassa artikkelissamme puntaroineet ottelijoiden heikkouksia ja vahvuuksia sekä antaneet vetovinkkejä McGregor vs Mayweather -superotteluun. Alla vielä lyhyet tiivistelmät ottelijoista.

Conor McGregor: altavastaaja

Conor McGregor on irlantilaissyntyinen vapaaottelija, jolla ei ole lainkaan kokemusta ammattilaisnyrkkeilystä.

 • Ikä: 29
 • Paino: 70 kg
 • Pituus: 175 cm
 • Ottelutapa: vasenkätinen
 • Nyrkkeilyottelut: 0
 • Nyrkkeilyvoitot: 0

Floyd Mayweather Jr.: ennakkosuosikki

Yhdysvaltalaista ammattilaisnyrkkeilijä Floyd Mayweatheria pidetään aikamme parhaana nyrkkeilijänä.

 • Ikä: 40
 • Paino: 68 kg
 • Pituus: 173 cm
 • Ottelutapa: oikeakätinen
 • Nyrkkeilyottelut:49
 • Nyrkkeilyvoitot: 49

The Money Belt

Mayweatherin ja McGregorin viimeisessä lehdistötapaamisessa ennen itse ottelua WBC-organisaation Mauricio Sulaiman paljasti mestaruusvyön, jonka ottelun voittaja saa. Money Belt sisältää 1,5 kilogrammaa 24 karaatin kultaa ja 3 360 timanttia, joista 600 on safiireja ja 300 smaragdeja. Itse vyö on tehty alligaattorin nahasta.

The Money Fight -kampanja Rizkillä

Rizkin kampanjasta saat varmuudella ilmaiskierroksia. Osallistu kampanjaan tallettamalla vähintään 20 euroa viimeistään lauantain 26.8.2017 loppuun mennessä.

Muista napsauttaa itsesi tämän jälkeen mukaan kampanjaan Rizkin kampanjasivun ”ilmoittaudu mukaan” -painikkeesta – ja siinä kaikki. Jos Mayweather voittaa ottelun, saat 25 ilmaiskierrosta. Jos McGregor sen sijaan ottaa yllätysvoiton, saat huikeat 100 ilmaiskierrosta plakkariin.

Mistä Mayweather vs McGregor -ottelun voi katsoa?

Suomessa ottelun näyttää livenä suoratoistopalvelu Viaplay. Ottelun katsominen palvelun kautta maksaa 59,90 euroa. Ottelu alkaa sunnuntaiaamuna kello 4.00 Suomen aikaa.

Perinteisten vedonlyöntiyhtiöiden lisäksi pääset lyömään vetoa ottelusta myös vedonlyöntipörssi Betfairin kautta.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!