Nettilompakko Netellerin Esittely

Nettilompakko Neteller helpottaa rahansiirtoja netissä

Neteller on Skrillin ohella maailman käytetyin nettilompakko ja sillä on asiakkaita yli 180 maassa. Se mahdollistaa nopeat ja halvat rahansiirrot pelitilien ja muiden Neteller-käyttäjien välillä.

Neteller on perustettu vuonna 1999 Kanadassa ja siirretty vuonna 2004 Iso-Britanniaan. Varsinkin toiminnan alkuvuosina se erikoistui pelaajien ja nettikasinoiden välillä tehtyihin rahansiirtoihin. Esimerkiksi vuonna 2005 se hoiti 80% kaikista uhkapeleihin liittyvistä transaktioista maailmassa. Yhdysvaltain pelimarkkinoiden sulkeuduttua Neteller on pyrkinyt laajentumaan useammille markkinoille.

Kuinka avata tili Netellerille?

Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä Netellerin nettisivuilla. Rekisteröitymiseen vaaditaan voimassa oleva sähköpostiosoite sekä pankkitili maassa, jossa käyttäjä sillä hetkellä asuu. Tilinvarmistusprosessin jälkeen käyttäjä voi tallettaa varoja Neteller-tilille käyttäen pankkitiliä, pankki- tai luottokorttia tai muita tapoja kuten esimerkiksi Giropayta tai UKashia.

Näin avaat tilin Netellerille:

  1. Avaa Neteller-tili tästä linkistä
  2. Täytä kolmeportainen rekisteröitymiskaavake
  3. Seuraa Netellerin tilinvarmennusohjeita

Kuinka käyttää Netelleriä?

Neteller-tilillä olevia varoja voi siirtää joko Netelleriä käyttävien yhtiöiden tileille kuten omalle pokeritilille tai toisten Neteller-käyttäjien välillä. Käyttäjien väliset siirrot ovat kiristyneen kilpailun takia nyt ilmaisia, joten siinäkin yksi syy käyttää Netelleriä.

Neteller tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia Net+ -pankkikortin. Kortti on Mastercard ja sillä voi maksaa normaalin pankkikortin tavoin netissä ja normaaleissa kaupoissa. Nämä maksut ovat ilmaisia, mutta käteisnostoista yhtiö veloittaa €4 per nosto. Korttia ei tosin voi käyttää luottokortin tapaan, vaan tilillä täytyy aina olla varoja käyttääkseen Net+ -korttia.

NETELLER - Play safe

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!