Yli 64 000 € voitto ilmaiseksi Rizkiltä!

Pelaaja voitti yli 64 000 € Rizkiltä tallettamatta senttiäkään

Yli 64 000 € potti Rizkiltä!

  • Mitä:Yli 64 000 € voitto täysin ilmaiseksi
  • Missä: Rizk
  • Milloin: 10.8.2016
  • Ehdot: Wheel of Rizkin avulla

Kuka väittää, ettei ilmaiskierroksilla ja ilmaisella pelirahalla voi oikeasti voittaa mitään isoa? No kyllä vaan voi! Siitä saatiin pitävä todiste Rizkillä viime viikon keskiviikkona 10. elokuuta 2016, kun saksalainen pelaaja räjäytti pankin ja nappasi 64 424 euroa tallettamatta itse sentin latia. Pelaamiseen tosin kului aikaa kahdeksan tuntia, mutta aika kivalle tuntipalkallehan tuo ”työpäivä” vei.

Kaikkia tietenkin kiinnostaa, miten tämä ilmaisrikastuminen jättipotilla tapahtui. Käydäänpä siis läpi tuoreen tositarinan kulku.

”Työpäivän” saldona huikea jackpot

Saksalaispelaaja rantautui Rizkille uutena pelaajana ja loi pikapikaa itselleen pelitilin. Sen Palkinnot-osiossa häntä odotti uuden asiakkaan tervetuliaislahjana ilmainen Wheel of Rizk -pyöräytys. Ja mitä kävi? Onni oli myötä, ja Wheel of Rizk antoi pelurillemme 25 euroa täysin kierrätysvapaata pelirahaa. Sehän tarkoittaa, että voitot voi nostaa kotiin, milloin itse haluaa.

Seuraavat kahdeksan tuntia gambleri-veijarimme pelasi hurjalla draivilla pelejä Aztec Idols ja Book of Dead. Onnekkaan Rizk-pelisession päättyessä saldona komeili muikeat 64 424 euroa.

Rizkilta ilmaista apua jättipotin jahtaamiseen

Onnen murusia ja isompiakin lohkareita on Rizkin peleissä odottamassa ottajaansa enemmänkin. Ihan jokainen uusi pelaaja saa liittymislahjaksi Wheel of Rizk -pyöräytyksen, joka antaa kierrätysvapaita palkintoja 10 ilmaiskierroksesta 25 euroon saakka.

Tervetuliaispakettiin sisältyy muutakin ekstraa. Kun talletat 10 euroa, saat 30 euroa pelirahaa. Tai talleta 50 euroa ja ota maksimietu eli 150 euron pelibudjetti. Noilla eväillä sinun kelpaa metsästää elämäsi jackpotia vaikkapa miljoonien eurojen Mega Moolah -slotissa.

Liity Rizkille ja voita isosti! —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!