Wild Wild West julkaistu SuomiArvoilla

Ryöstä juna!

5suomiarvat

  • Panosta 25 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin
  • Panosta 50 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin sekä 15 ilmaiskierrosta Aloha: Cluster Paysiin.
  • Panosta 100 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin, 15 ilmaiskierrosta Alohaan ja 25 kierrosta Starburstiin.

Kutkuttaako villin lännen meininki? SuomiArvoilla löytyy nyt yksityispelinä jännittävä Wild Wild West: The Great Train Heist-slotti, jossa pääset järjestämään vuosisadan junaryöstöä. Hyvällä tuurilla keikka onnistuu ja pääset poistumaan SuomiArvoilta mukanasi vaunukaupalla rahaa! Wild Wild West on nyt SuomiArpojen yksityisomistuksessa, joten sitä on vaikea löytää mistään muualta.

Pelaa ja nappaa ilmaiskierroksia

Pelaamalla Wild Wild West: The Great Train Heist-slottia voit saada itsellesi myös ilmaisia pelikierroksia moniin muihin huippuslotteihin. Kampanja on käynnissä aina elokuun loppuun asti, eli se päättyy 31.8. kello 23:59. Pelistä löytyy peräti 4 eri wild-toimintoa, jotka parantavat voittomahdollisuuksia, kuten myös Pick and Click-bonus, jolla voit voittaa panoksesi jopa 50 kertaisena.

Panostamalla Wild Wild Westiin saat siis ilmaisia pelikierroksia automaattisesti!

Kierrokset voi lunastaa vain kerran kampanjan aikana. Ilmaiskierrokset ilmestyvät tilille heti kun panostusvaatimukset 25 euroon, 50 euroon ja 100 euroon asti on täytetty. Pelaajilla on 24 tuntia aikaa lunastaa kierrokset ennen kuin ne katoavat kasinoavaruuteen, joten ole valmiina pelaamaan.
Ilmaiskierroksissa saatavissa voitoissa on 35-kertainen kierrätysvaatimus, joten ihan heti et pääse voittojasi kotiuttamaan. Hakkaa rullaa ahkerasti, sillä kierrätysvaatimusten täyttämiseen on aikaa tasan 24 tuntia.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!