Wheel of Rizk on jakanut jo miljoonan euron edestä palkintoja!

Kokeile Wheel of Rizkiä nyt

wheel of rizk

  • Kokeile Wheel of Rizkiä ilmaiseksi
  • Täysin uudenlainen palkitsemisjärjestelmä
  • Rizkiltä myös mittava bonus
  • Paljon vaihtuvia kampanjoita

Oletko jo käynyt pelaamassa Rizkillä ja samalla testaamassa Rizkin onnenpyörää, Wheel of Rizkiä? Kyseinen pyörä on jakanut jo yli miljoonalla eurolla! Liity nyt Rizkille ja pääset ensitöiksesi pyöräyttämään rullaa kertaalleen. Palkintona voi olla ilmaiskierroksia tai parhaassa tapauksessa käteistä rahaa!

Rizkillä ilmaiskierrokset on jaettu kolmeen erilaiseen tasoon. Tasojen erona on vain ja ainoastaan yhden kierroksen arvo, joka voi heitellä pelin pienimmistä panoksesta aina useaan euroon asti. Tämän lisäksi Rizkillä on ilmaiskierrosten vaihtopörssi, jonka avulla voit muuttaa kierroksiasi arvokkaampiin.

Miksipä et siis hakisi nyt omia palkintojasi, kuten muut ovat jo tehneet yli miljoonan euron arvosta? Saat uusia pyöräytyksiä pelaamalla pelejä ja nostamalla Rizk-tasoasi, mutta kuten todettu, ensimmäinen pyöräytys toimii ikään kuin ensimmäisenä ilmaisbonuksenasi. Ethän unohda Rizkin mahtavaa ensitalletusbonusta, josta löydät lisätietoa alta!

Rizkin bonus

Kun liityt Rizkille, saat tietysti kasinoille ominaisen ensitalletusbonuksen. Rizkin tapauksessa voit triplata pelikassasi, sillä tiedossa on 200% bonus. Maksimisumma bonukselle on 100 euroa, joten suurimman mahdollisen bonuksen saat 50 euron talletuksella.

Wheel of Rizkin lisäksi Rizk palkitsee pelaajiaan jatkuvasti myös muilla tavoin. Tälläkin hetkellä käynnissä on Rizk Race-kisailu jonka palkintopotissa on 3000 euroa, ja uusia tarjouksia sataa sähköpostiin jatkuvasti. Liity mukaan nyt ja ole yksi Wheel of Rizk-voittajista!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!