Voita käteispalkintoja ja tienaa Echoja Kaboolla!

Osallistu Kaboon käteisarpajaisiin viikonloppuna – jaossa 10 000 €

Voita käteispalkintoja Kaboolta

  • Mitä:Käteisarpajaiset ja Friday 13th Special Play Mission
  • Missä: Kaboo
  • Milloin: Sunnuntai 15.5.2016 asti
  • Ehdot: Kaikille Kaboon jäsenille

Nordic Hero -arpajaisissa jaossa 1000 käteispalkintoa

Tänä viikonloppuna on luvassa monenmoista vipinää Kaboo-casinolla, joten otahan ajoissa kurssi sinne ja kirjaa itsesi sisään. Ehdit vielä vallan mainiosti päästä mukaan Nordic Hero -käteisarpajaisiin, joissa jaetaan ei enempää eikä vähempää kuin 1000 käteispalkintoa. Kaiken kaikkiaan jaossa on peräti 10 000 euroa. Viikonloppuna on lisäksi meneillään viittä peliä koskeva kampanja, jossa voit tallettamalla tienata itsellesi mukavasti Echoja, taikatunnin aikana vieläpä tuplanopeudella.

Kaboon käteisarpajaisiin osallistuminen käy helposti. Sinun tarvitsee vain pelata Nordic Heroes -peliä – jokaisesta tallettamastasi 10 eurosta saat yhden arpajaislipukkeen. Lipukkeiden määrää per pelaaja ei ole mitenkään rajoitettu, joten mitä enemmän pelaat, sitä enemmän arpalippuja ja sitä paremmat mahdollisuudet voittaa.

Käteisarpajaisten viisi onnekkainta saavat kukin 200 euroa. Toiseksi suurimpia 100 euron palkintoja jaetaan 10 pelaajalle ja kolmanneksi suurimpia 20 sankarille. Riemua riittää vielä aika monelle muullekin, sillä 5-20 euron palkintoja arvotaan 965 kappaletta. Kyseessä on IGT:n tarjouskampanja.

Tienaa Echoja Friday 13th Special Play Missionissa

Tälle viikolle osui jälleen kerran tuo kuumottava ja kiistelty hetki: 13. päivä ja perjantai. Sen kunniaksi Kaboolla on sunnuntaihin asti käynnissä Friday 13th Special Play Mission. Jokaisesta 500 eurosta, jonka talletat peleissä Jurassic Park, Psycho, Game of Thrones, The Dark Knight ja/tai Aliens, ansaitset 10 arvokasta Echoa.

Kello 20.00-21.00 vietetään lisäksi noituuden tuntia, jolloin voit tienestisi karttuvat tuplanopeudella Quantum Moden ansiosta.

Oitis Kaboolle käteisarpajaisiin ja Echoja tienaamaan —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!