Voita ilmaiskierroksia ja käteistä VIKS:in kisoissa!

Voita jopa 750 free spiniä ja 500 € käteistä VIKS:in kisoissa

Voita 750 free spiniä VIKS:illä

  • Mitä:Slottitaistelut ja -turnaukset
  • Missä: VIKS
  • Milloin: 5.-21.8.2016
  • Ehdot: Kasinon jäsenille

Vaikka Suomi ei kahmisikaan roppakaupalla mitaleita Rion kisoissa, sinä voit samaan aikaan rouhaista itsellesi rutkasti ilmaiskierroksia VIKS:in kolikkopelitaistelussa. Siinä sitä on urheiluhenkeä kerrakseen! Kaiken kaikkiaan sinulla on mahdollisuus voittaa vielä jopa 750 free spiniä 21. elokuuta 2016 asti jatkuvassa skabassa. Tarjolla on vielä viisi slottitaistoa, ja jokaisesta voit voittaa jopa 150 ilmaiskierrosta. Lisäksi kolmessa eri slottiturnauksessa on jaossa yhteensä 7500 euroa oikeaa rahaa.

Kukin VIKS:in slottitaisteluista on yhden päivän mittainen ja perustuu panostuksiin kyseiselle päivälle nimetyissä peleissä. Mittelön voittajaksi selviytyy se peli, jossa on maksettu eniten voittoja ulos. Ilmaiskierroksilla palkitaan ne pelaajat, jotka panostivat voittaneessa slotissa. Spinit annetaan pelattavaksi seuraavana arkipäivänä – ja tietenkin juuri tuohon voittaneeseen peliin.

Panosta enemmän, voitat enemmän

Se, miten paljon ilmaiskierroksia voit VIKS:in slottitaistoissa voittaa, riippuu panostuksesi suuruudesta voittajapelissä seuraavasti:
Panosta 50 € – saat 25 ilmaiskierrosta
Panosta vielä 100 € – saat 50 ilmaiskierrosta lisää
Panosta vielä 250 € – saat 75 MEGA-kierrosta (arvo á 1 €) lisää

Jos sinun pelisi voitti, pääset käsiksi ilmaiskierroksiin seuraavana päivänä kello 17.00 Suomen aikaa, kun kirjaudut sisään VIKS:ille ja avaat kyseisen pelin.

Slottitaisteluja käydään olympialaisten aikana tämän aikataulun mukaan:

11.8. Samba Carnival vs. Golden Ticket
14.8. Wizard of Gems vs. Aztec Idols
17.8. Leprechaun goes Egypt vs. Enchanted Meadow
19.8. Wizard of Gems vs. Pimped
21.8. Riches of Ra vs. Samba Carnival

Slottiturnauksissa jaossa 7500 € käteistä

Lisäksi VIKS järjestää samaan aikaan kolme kolikkopeliturnausta, joista jokaisessa jaetaan yhteensä 2500 euron palkintopotti turnauksen TOP 15 pelaajien kesken. Ykköseksi yltävät tienaavat kukin 500 euroa ehtaa pätäkkää. Ensimmäinen turnaus on jo meneillään. Lue lisää VIKS:in sivuilta, osallistu ja voita!

Oitis VIKS:ille voittamaan! —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!