Voita 5000 euroa Suomiautomaatin Vuoden Suurimmasta Kalakisasta!

Voita 5000 euroa Vuoden Suurimmasta Kalakisasta

5000 euron voitto suomiautomaatilta

  • Mitä: Golden Fish Tank-turnaus
  • Missä: Suomiautomaatilla
  • Miten osallistua: Lue ohjeet alta
  • Milloin: 19.8. 2016 asti

Liity tänään Suomiautomaatille ja osallistu Golden Fish Tank-turnaukseen – palkintopotissa on huimat 20 000 euroa ja pääpalkintona huimat 5000 euroa. Turnaukseen osallistuminen on äärimmäisen helppoa ja sopii varmasti kaikille pelityyliin ja -budjettiin katsomatta, sillä tässä Kalakisassa panoksen suuruudella ei ole merkitystä. Saatat voittaa jo vaatimattomallakin panoksella, ja parhaassa tapauksessa jopa yhdellä ainoalla kierroksella!

Sijoituksesi turnauksen tulostaululla määrittelee saavuttamasi suurin kolikkovoitto, eli panoksella ei varsinaisesti ole merkitystä – toki suurempi kolikon arvo tuo sinulle suuremmat voitot välittömästi! Turnauksessa palkitaan yhteensä 200 onnekkainta pelaajaa.

Lisäksi turnauksen päätyttyä järjestetään myös lisäarvonta, jossa pistetään jakoon vielä 5000 euroa lisää rahaa. Kokeile nyt Yggdrasilin hauskaa kalapeliä ja osallistu – kenties tästä tulee rahakkain Kalakisa koskaan!

Suomiautomaatilta matka Tallinnaan

Voit myös osallistua erityiseen viikkopalkinnon arvontaan, kun luot pelitilin ennen 21.8. 2016. Ykköspalkintona on kahden hengen miniloma Tallinnaan, joka varmasti kelpaa lähes jokaiselle! Lisäksi 9 muuta onnekasta voittaa ilmaiskierroksia Starburstiin.

Suomiautomaatille liittyminen kannattaa totta kai muutenkin, sillä saat 40 ilmaiskierrosta täysin ilman talletusta. Saat 10 kierrosta päivässä neljän päivän ajan, ja peleinä toimivat NetEntin suosituimmat ja rakastetuimmat pelit kuten Starburst ja Piggy Riches.

Otathan ilon irti myös ensitalletusbonuksesta, jonka avulla voit kasvattaa pelitilisi saldoa yhteensä jopa 450 eurolla kolmen eri talletuksen yhteydessä. Luo pelitilisi nyt ja ota ilo irti kaikista Suomiautomaatin tarjouksista!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!