Valtava määrä uusia pelejä SlotsMillionilla

Kokeile uusia pelejä ilmaiskierroksilla

9slotsmillion

  • Mitä: Uusia pelejä ja ilmaiskierroksia
  • Missä: SlotsMillionilla
  • Milloin: Toistaiseksi
  • Ehdot: Talleta ja saa kierroksiaSlotsMillion täräyttää ilmoille melkoisen yllätyksen. Uusi pelintekijä on saapunut kasinolle ja sivusto toivottaa tervetulleeksi Red Tiger Gamingin hauskat pelit. Uusia pelejä on luvassa viisi kappaletta ja ne kaikki toimivat sekä tietokoneella että mobiililla. Mitä mieltä sinä olet Red Tiger Gamingin slotteista?

Uudet pelit

Voit kirjautua sisään SlotsMillionille ja löytää seuraavat hauskat uutuudet:

Blue Diamond
Dragon´s Luck
Five Star
Lucky Wizard
Winter Wonders

Muiltakin valmistajilta on luvassa uutuuksia:

Thunderkick julkaisee uuden Spectra-pelin
Play´nGO julkaisee uuden Super Flip-pelin

Käy kokeilemassa uusia slotteja kirjautumalla sisään SlotsMillionille.

Tyhjin käsin ei tarvitse uutuuksia ihastella, sillä voimassa on edelleen SlotsMillionin tutut tarjoukset, joilla pääset pelaamaan bonusrahalla ja ilmaiskierroksilla. Käyttämällä vaikkapa bonuskoodin SLUNCHBREAK arkipäivänä kello 11 – 13 välillä voit napata 20 ilmaiskierrosta. Lounasbonus vaatii 20 euron minimitalletuksen, mutta bonuksen voi lunastaa niin monta kertaa kuin haluaa.

Ilmaiskierroksia saa muutenkin kuukausittain. Saatujen kierrosten määrä riippuu pelaajan aktiivisuudessa. Vähintään 20 kierrosta tippuu joka tilille, mutta aktiivisemmat pelaajat voivat saada lojaaliusbonuksena roppakaupalla lisää.

Bonusrahalla pelit pyörivät siinä missä ilmaiskierroksillakin. Tekemällä talletuksen Happy Hourin aikana perjantaina kello 19 – 23 voi saada 50% bonuksen korkeintaan 100 euroon asti. Huomaa, että bonusrahalla saaduissa voitoissa ei ole lainkaan kattoa, joten SlotsMillionilta voi tosiaan poistua rikkaana. Talletusbonuksen voi lunastaa viikonlopun ratoksi, vaikka joka perjantai.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!