Tuleeko sinusta seuraava jackpot-miljonääri?

Ensitalletus toi 2,7 miljoonaa euroa Leo Vegasin Mega Fortunessa

Jättipotteja LeoVegasilta

  • Mitä:Jackpot-festivaalit
  • Missä: LeoVegas
  • Milloin: Voit voittaa milloin tahansa
  • Ehdot: Kaikille jäsenille

Jättipotit kasvavat ja odottavat sinua Leo Vegasin jackpot-festareilla

Aurinko hehkuu, linnut livertävät, kukat kukoistavat. Maailma on päivä päivältä kesäisempi – ja LeoVegasin jättipotit päivä päivältä suurempia. Monta mahtavaa jackpottia on kypsymässä poimittavaksi LeoVegasin jättipottifestareilla yli 20 kutkuttavan pelin valikoimassa. Mikset siis rientäisi kokeilemaan kilahtaako sinun juuri kohdallasi uskomattoman sulosointuinen satojen tuhansien tai jopa miljoonien sävel? Näin kävi aivan hiljattain jälleen yhdelle onnekkaalle, joka nappasi koko elämän mullistavan 2,7 miljoonan euron potin heti ensi yrittämällä.

Todellisuus osoittautui taas kerran jopa unelmia ihmeellisemmäksi, kun hyvää aavistamaton tuleva miljonääri kirjautui mobiililaitteellaan sisään LeoVegasille ja päätti tehdä ihan ensimmäisen talletuksensa. Mielessä on ehkä siintänyt edes muutaman kympin tai satasen voittojen tekeminen. Sen sijaan 2,5 euron arvoisella pyöräytyksellä kohdalle osuikin jättimäinen vonkale eli 2,6 miljoonan euron arvoinen voitto! Hetkihän siinä menee ennen kuin tuollaisen summan arvon edes hahmottaa.

Maailman suurin mobiilivoitto 5,6 miljoonaa euroa Leo Vegasilla

Tämä onnenpotkaus tapahtui Mega Fortune -slotissa, mutta vastaavanlaisia aarteita raksuttaa koko ajan kasvaen monessa muussakin jackpot-pelissä. Kokeile vaikkapa muita NetEnt-suosikkeja kuten Hall of Gods, MegaFortune Dreams tau Arabian Nights. Vai haluatko testata IGT:n mainion uutuuden Treasures of the Pyramids? Valinnanvaraa LeoVegasilla on 22 pelin verran, joten siitä vain fiilistelemään, mikä olisi juuri sinulle se suosiollisin.

LeoVegasilla on muuten hallussaan maailmanennätys voitoissa, jotka on tehty pelaamalla mobiilissa eli älypuhelimella tai tabletilla. Se on niinkin häkellyttävä summa kuin 5,6 miljoonaa euroa.

Ja jos saavut LeoVegasille ensikertalaisena, saat tietenkin nauttia alkuun uuden pelaajan tervetuliaisbonuksista. Neljälle ensimmäiselle talletuksellesi on luvassa jopa riemastuttavat 700 euron bonukset. Ensitalletuksellasi tienaat lisäksi 180 ilmaiskierrosta.

Nyt Leo Vegasille – jättipotit odottavat sinua —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!