Thief, NetEntin uusin videokolikkopeli

Thief, NetEntin uusin videokolikkopeli

thief_wild
Net Entertainmentin uusin kolikkopeli nimeltä Thief, eli vapaasti käännettynä Varas, tarjoaa pelaajalle visuaalisesti upeaa pelattavaa. 25 voittolinjaa käsittävä peli on erittäin modernin näköinen ja taustalla oleva vesisade luo pelille hämärän upean tunnelman. Viisi eri kelaa ja kolme riviä käsittävä peli tarjoaa pelaajalle ilmaispyöräytyksiä ja jokereita tuttuun NetEnt tyyliin.

Pelin grafiikka on varsin hienoa ja taattua NetEnt laatua. Futuristinen teema tuo ruudulle logoina erilaisia tulevaisuuden esineitä kuten avaruusporaa, älyrannekkeita ja muita visuaalisesti näyttäviä esineitä joita tulevaisuuden ”Thief” ehkä tarvitsee. Pelistä löytyvät myös tutut A, K, Q, J, 10 logot. Parhaimmillaan voit yhdeltä voittolinjalta saada 500 kolikkoa, kun tietty symboli esiintyy samalla voittolinjalla viisi kertaa. Pelin päävoitto on 68550 kolikkoa.

Pelissä on kymmenen eri panostustasoa ja useita eri kolikkotasoja yhdestä sentistä viiteenkymmeneen senttiin, joten pelaaja voi määrittää juuri sen tason peleilleen jonka kukkaro sallii.  Maksimipanostus asettaa panoksen kaikille pelin 25:lle panoslinjalle. Pelissä on myös mukana automaattipeli, jonka avulla voit asettaa pelin pelaamaan sen verran pelejä kuin haluat.

Thief NetEnt-kolikkopeli

Ilmaispyöräytyksillä isoja rahoja

Pelissä on kaksi erilaista ilmaispyöräytysmoodia, joissa pelaaja thief_ascatterpääsee keräämään voittoja. Sininen Scatter ja oranssi Adrenaline Scatter takaavat pelaajille mainioita mahdollisuuksia kesken kiivaimman pelirumban. Näihin ilmaispyöräytyksiin pääsee sisälle kun kolme jakajasymbolia esiintyy samanaikaisesti keloissa 3, 4 ja 5.

Pelissä on myös erityinen timanttisymboli, joka voi tuoda pelaajalle jopa 5000 kolikon arvoisen pikavoiton. Tämä timantti esiintyy ainoastaan Adrenaline Free Spins –moodissa, joten pysy tarkkana mikäli siihen ilmaispyöräytysosioon pääset. Viidellä thief_scattertimantilla saat 5000 kolikkoa, neljällä 1000 ja kolmellakin 200 kolikkoa. Kaksi timanttia tuo 25 kolikkoa voittolaariin.

Jokerimerkki eli Wild on mallia laajentuva, eli se laajenee pystysuunnassa koko kelan korkeudelle. Voitot voivat siis nousta jokerimerkin ansiosta mukaviin korkeuksiin. Jokerimerkki esiintyy ainoastaan keloissa 2, 3 ja 4.

Peli on mainio lisä jo erittäin vahvaan NetEnt –pelivalikoimaan. Uusin videokolikkopeli tarjoaa pelattavaa varmasti pitkäksi aikaa kaikille videokolikkopelien ystäville. Nauti upeista grafiikoista ja muutenkin laadukkaasta kolikkopelistä ja nappaa itsellesi suurimmat voitot muiden pelaajien nenän edestä pelin teeman mukaan…

Uutta NetEntin Thiefiä pääset pelaamaan MrGreen Casinolla, joka tarjoaa mahtavan 100% ensitalletusbonuksen sekä 20 ilmaispyöräytystä Gonzo's Quest -peliin.

Avaa MrGreen -tili tästä linkistä!

mrgreenbonus

 

 

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!