Suomiautomaatti jakaa 2000 € käteistä ti 22.11.2016

Suomiautomaatti jakaa tänään 2000 € käteistä viikinkislotissa

Voita jopa 500 € viikinkikisasta

  • Mitä:Käteisvoittoja 2000 € arvosta
  • Missä: Suomiautomaatti
  • Milloin: Ti 22.11.2016 klo 19.00-00.59
  • Ehdot: Pelaa Vikings Go Wild -slottia

Jos et pidä lumi-, räntä-, sade- tai raekuuroista, Suomiautomaatin tuore säätiedotus on sinulle varmasti mieleen. Luvassa on näet todella ainutlaatuista keliä: rankkoja käteiskuuroja kaikille, jotka pelaavat Vikings Go Wild -slottia oikeaan aikaan. Ehtaa pätäkkää jaetaan ylimääräisinä palkintoina hurjien viikinkiseikkailujen lomassa juuri tänään tiistaina 22.11.2016 illalla. Marraskuun hämärässä sinulla on viiden tunnin ajan oivat saumat pyydystää yksi mehevistä käteispalkinnoista, joita on jaossa yhteensä 2000 euron edestä. Lue eteenpäin, niin saat tarkemmat ohjeet.

Kuten tiedetään, Vikings Go Wild on sangen viihdyttävä slotti. Suomiautomaatti tekee sen pelaamisesta nyt vielä tavallista kutkuttavampaa, sillä tiistaina 22.11.2016 kello 19.00-00.59 sinulla on mahdollisuus voittaa viikinkipeliä pelatessasi jopa 500 euron ylimääräinen palkinto.

Käteisvoittoja ropisee pelaajille noiden viiden tunnin aikana 2000 euron arvosta seuraavasti:

1 x 500 € käteistä
1 x 250 € käteistä
5 x 100 € käteistä
5 x 50 € käteistä
12 x 25 € käteistä
20 x 10 € käteistä

Jopa 500 € käteistä pelitilillesi heti

Tähän pikavoittoralliin pääset mukaan yksinkertaisesti kirjautumalla sisään Suomiautomaatille, avaamalla Vikings Go Wild -pelin ja pelaamalla sitä. Jos ekstrakäteisvoitto osuu kohdallesi, saat siitä saman tien tiedon pikaviestillä slotin ollessa auki selaimessasi. Rahat, ilman minkäänlaista kierrätysvaatimusta, kilahtavat pelitilillesi välittömästi. Voit halutessasi nostaa ne saman tien ja laittaa talteen vaikka jouluostoksia varten.

Tämä Suomiautomaatin käteispalkintokisa on voimassa enää tänään tiistaina 22.11.2016. Älä missaa loistavaa tilaisuutta, vaan muista pelata iltaseitsemän ja puolenyön välillä!

Voittomahdollisuuksiasi Suomiautomaatin Vikings Go Wild -käteiskuurokisassa voit parantaa itse. Mitä enemmän panostat, sitä suurempi on todennäköisyytesi kahmaista käteispalkinto.

Uusille pelaajille lahjaksi 40 ilmaiskierrosta

Jos et vielä ole Suomiautomaatin jäsen, niin nyt kipinkapin liittymään. Jäsenenä pääset tietenkin osallistumaan edellä kerrottuun käteiskisaan, mutta lisäksi saat myös 40 ilmaiskierrosta lahjaksi eli täysin ilmaiseksi.

Niiden tienaamiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä uudeksi pelaajaksi ja aktivoida pelitilisi. Suomiautomaatti lisää tilillesi 10 ilmaista pyöräytystä neljänä peräkkäisenä päivänä. Ilmaiskierrokset myönnetään peleihin Aloha!, Golden Fish Tank, Vikings Go Wild ja Mega Fortune. Ilmaispyöräytysten myötä pääset tutustumaan kasinoon ja testailemaan maineikkaita suosikkislotteja haaskaamatta killinkiäkään omia rahojasi.

450 € bonukset kolmella talletuksella

Ilmaiskierrosvyöryn lisäksi Suomiautomaatti tarjoilee sinulle muikean sarjan talletusbonuksia. Yhteensä voit kolmella ensimmäisellä talletuksellasi tienata jopa 450 euron edestä lisäpelirahaa.

Ensitalletukseesi Suomiautomaatti vastaa niin sanotusti samalla mitalla eli tuplaa satsaamasi summan, aina 100 euroon asti. Toisen talletuksesi päälle pätkähtää 50 prosenttia ekstraa 150 euroon saakka. Kolmannen talletuksen yhteydessä Suomiautomaatti hellii pelitiliäsi 25 prosentin bonuksella jopa 200 euroon asti. Kun hyödynnät koko bonussetin täysimittaisesti, saat huikeat lisävauhdit pelaamiseen ja voittojen jahtaamiseen.

Muistathan tutustua niin Vikings Go Wild -kampanjan kuin tervetuliaisbonuspaketinkin sääntöihin ja ehtoihin. Uuden pelaajan bonuksiin ja ilmaiskierroksiin liittyy kierrätysvaatimus, joka sinun täytettävä ennen kuin voit kotiuttaa rahat itsellesi.

Nyt jahtaamaan pikavoittoja Suomiautomaatille —>>

Tilaa & saat 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!