Suomiautomaatin viimeinen helleviikko käynnistyy

Viikonlopun aikana käyty Fish Tank-kalastuskisa on päättymässä ja Suomiautomaatilla käynnistyy viimeinen helleviikko. Päivittäin paljastuu uusia erilaisia tarjouksia ja lahjoja pelaajille. Kampanja on avoin kaikille vuonna 2016 talletuksen tehneille
Suomiautomaatin pelaajille.

Päivän tarjoukset 25. – 28. heinäkuuta

2suomiautomaatti

Tällä viikolla on luvassa roppakaupalla talletusbonuksia. Maanantaina meno alkaa 25% talletusbonuksella maksimissaan 150 euron bonussummaan asti.
Tiistaina saa 30% bonusrahaa oman talletuksen päälle 120 euroon asti. Keskiviikkona bonus Nousee 40% ja kattona on tällä kertaa 90 euroa. Bonukset huipentuvat torstaina 28. päivä, kun bonus on 50% ja kattona 50 euroa kun teet vähintään 100 euron talletuksen.

Bonuskalenterissa riittää yllätyksiä vielä kuun viimeisille päivillekin, joten promootiosivuja kannattaa tutkailla silmä tarkkana, jos ole Suomiautomaatin asiakas. Bonusrahaan kuuluu 40 kertainen kierrätysvaatimus ennen kuin pääset kotiuttamaan bonussumman.

Uusien asiakkaiden bonukset

Jos et vielä ole aiemmin kirjautunut Suomiautomaatille, sinut on oikeutettu talletuspakottomiin ilmaiskierroksiin ja tervetulopakettiin.

Talletuspakottomia kierroksia saa kaikki uudet pelaajat 40 kappaletta peleihin kuten Aloha! Cluster Pays, Golden Fish Tank, Vikings Go Wild ja Mega Fortune. Saat kierrokset 10 kierroksen erissä neljän päivän ajan ja sinulla on vuorokausi aikaa käyttää ne ennen kuin ne katoavat pelitililtä.

Tervetulopakettiin kuuluu yhteensä 450 euron verran talletusbonuksia kolmelle ensimmäiselle talletukselle. Ensimmäiseen talletukseen saa 100% bonuksen 100 euroon asti, toiseen 50% ekstran 150 euroon asti ja kolmanteen 25% bonuksen jopa 200 euroon asti.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!