Suomiarvat – lähde mukaan huimaan hevostapahtumaan

Voita VIP-paikka Horse Show-tapahtumaan

9suomiarvat

  • Mitä: Heppakisa-arvonta
  • Missä: Suomiarvoilla
  • Milloin: 24.9. asti
  • Ehdot: TalletusHelsinki International Porche Horse Show käynnistyy jälleen kerran. Maailman parhaat ratsastajat kokoontuvat Helsingin jäähalliin ja kisaavat yli 450 000 euron palkintopotista. Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa VIP-lippu Suomen kovimpaan heppakisaan pelaamalla Suomiarvoilla.

Voita liput itsellesi ja ystävällesi

Jaossa on nyt huikeita VIP-paketteja Porsche Horse Showhun liput FEI World Cup International -päätapahtumaan sunnuntaina 23.10.2016. Neljä onnekasta voittajaa pääsee parhaille VIP-paikoille kaveriensa kanssa.

Pakettiin kuuluu tietysti kaksi lippua aitiopaikoille, joista on paras näkyvyys hämmästyttäviin suorituksiin. Voittajat otetaan vastaan asianmukaisesti ja he pääsevät myös nauttimaan buffet-illallisesta huippuravintolassa.

Kuinka voin voittaa liput?

Osallistuminen kisaan on yksinkertaista. Kirjaudu sisään Suomiarvoille ja mene kampanjat-sivulle. Siellä löydä Porsche Horse Show-kisan, jossa voit käydä klikkaamassa osallistumisnappulaa. Sen jälkeen voit pelata mitä vain haluamaasi kolikkopeliä 25 euron edestä ja olet mukana arvonnassa. Vain torstain ja lauantain välillä pelatut pelit lasketaan mukaan arvontaan.

Arpoja voi kerätä enemmänkin pelaamalla 25 euroa useampaan kertaan. Kun olet pelannut yhteensä 50 euroa, saat 2 lippua lisää ja 10 ilmaiskierrosta muikeaan Starburstiin. Maksimimäärä lippuja on 7 kappaletta, jotka saat pelaamalla yhteensä 100 euroa. Tästäkin saavutuksesta irtoaa ilmaiskierroksia Starburstiin, tällä kertaa 25 kappaletta.

Viimeinen osallistumispäivä on 24.9, joka jälkeen ei enää voi voittaa uusia lippuja. Voit nähdä eri viikkojen voittajat Suomiarpojen kampanjasivuilta.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!