SpinEmpiren elokuun kalenteri jatkuu

Kalenteri kukkuroillaan bonuksia

5spinempire

  • 125% talletusbonuksia
  • Ilmaisia pelikierroksia
  • Mitalikeräyksiä
  • Cashback-bonuksia
  • Yllätyspalkintoja

Koko elokuun ajan ollaan päästy nauttimaan SpinEmpiren huikeasta bonuskalenterista. Tarjolla on ollut ilmaiskierroksia uutuusslotteihin, talletusbonuksia ja kylmää käteistä. Kuka tietää mihin kalenteri huipentuukaan?

Seuraa kalenterin kulkua

Pääset mukaan nappailemaan osasi SpinEmpiren kalenteribonuksista, jos luot pelitilin ja kirjaudut sisään kasinolle. Siirry promootiosivuille ja likkaa auki Bonuskalenteri. Voit katsoa vanhat ja uudet tarjoukset ja perehtyä bonusehtoihin tarkemmin.
Voit lunastaa bonukset klikkaamalla bonusluukkuja ja käyttämällä bonuskoodeja. Mukana on ollut esimerkiksi useita 125% reload-bonuksia aina 250 euroon asti, 25% cashback-etuja peräti 5000 euroon asti sekä hauskoja mysteeribonuksia.

Nappaa samalla tervetulopaketti

SpinEmpire tarjoaa yllätysetujen lisäksi myös jämäkkää tervetulopakkausta. Voit lunastaa sen avulla kovat määrät ilmaiskierroksia sekä isot määrät bonusrahaa. Liity SpinEmpirin mafiaklaaniin ja nauti Kummisedän isällisestä suojeluksesta – jos et aio peräti viedä hänen paikkaansa!

Ensimmäinen vaihtoehto on lähteä mukaan vähintään 20 euron minimipanoksella. Voit lunastaa 125% bonuksen maksimissaan 250 euroon asti. Saat myös ilmaisia pelikierroksia NRVNA: The Nxt Xperience- slottiin. Käytä bonuskoodi WELCOME125 talletusta tehdessäsi.

Toinen vaihtoehto on vielä edullisempi, jos kunnianhimoa piisaa. Vähintään 50 euron talletuksella voit napata 150% bonuksen 500 euroon asti. Saat peräti 150 ilmaista pelikierrosta NRVNA: The Nxt Xperience-slottiin, kun käytät bonuskoodin WELCOME150 talletusta tehdessäsi. Ilmaiskierroksiin kuuluu 35-kertainen kierrätysbonus, joka tulee täyttää ennen kotiuttamista.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!