1,4Mrd€ Powerball-lotossa 3 voittajaa!

Powerball jättipotti jakautui kolmelle!

eurolotto_etusivu

  • Mitä: Powerball jättipotille löytyi 3 voittajaa
  • Missä: Eurolotto.com
  • Milloin: Powerball arvonta keskiviikkona 13.1.2016
  • Ehdot: Vain Eurolotto.comissa. Osallistu useiden jättilottojen arvontoihin!

Kuka voitti Powerball lottopotin 13.1.2016?

USA:ssa arvottiin keskiviikkona 13.1.2016 ennätysmäinen, jopa 1,4Mrd€ kohonnut Powerball-lottopotti! Varmistettuja päävoiton voittaneita kuponkeja on kolme kappaletta. Voittokupongit löytyi Californiasta, Floridasta sekä Tenneseestä. Yhtään päävoittoa ei osunut Yhdysvaltojen ulkopuolelle, vaikka Euroopasta ja Suomestakin peliä pelattiin paljon.

Tämänkertaisen Powerball-jättipotin voittonumerot olivat 4,8,19,27,34 sekä punainen 10. Aikaisempi Powerball- ennätysvoitto meni myös Floridaan, jolloin eläkeläisnainen Gloria McKenzie voitti 590 miljoonan dollarin päävoiton yksin.

Miten pelata lottoa netissä?

Voit osallistua Suomesta käsin moniin kansainvälisiin isoihin lottoarvontoihin. Suomalaiset pystyvät pelaamaan mm. USA:n Powerballia ja MegaMillions-lottoa, Euroopan suuria lottoja EuroMillions, SuperEnaLotto sekä tuttua Eurojackpottia. Kaikkiin näihin jättilottoihin osallistuminen Suomesta käsin on helppoa. Sinun tulee vain liittyä eurolotto.comiin tästä linkistä ja tehdä talletus pelitilillesi. Talletukset pystyt tekemään normaalilla verkkopankilla, tai vaihtoehtoisesti luottokortilla tai nettilompakolla.

Pelaa lottoa ilmaiseksi netissä

Eurolotto.com antaa ensimmäisestä talletuksestasi 100% bonuksen aina 100€ saakka. Jos siis talletat 100€, tilillesi napsahtaa 200€! Eurolotto.com tarjoaa myös takuun ensimmäiselle lottorivillesi, minkä pelaat. Voit nyt siis kokeilla Powerball- tai muita jättimäisiä lottoarvontoja, mutta jos rivisi ei voita, saat rahasi takaisin!

Osallistu 81M€ EuroMillions arvontaaan

Eurolotto.com tarjoaa nyt kaikille suomalaisille mahdollisuuden osallistua perjantain 15.1.2016 EuroMillions-lottoarvontaan, jossa pääpottina on huimat 81 miljoonaa euroa. EuroMillions on seitsemän Euroopan maan sisäinen lotto, johon osallistuu Ranska, Iso-Britannia, Espanja, Belgia, Portugali, Sveitsi, Itävalta sekä Irlanti. Eurolotto.com tarjoaa kuitenkin myös suomalaisille mahdollisuuden voittaa jättipotin!

Lähde pelaamaan EuroMillions-lottoa tästä!
euromillions_kuva

Tilaa & saat 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!