Powerball -lotossa jaossa €1,1 miljardia!!

Osallistu Powerball -lottoon & voita € 1,1 Mrd€!

eurolotto_etusivu

  • Mitä: Voita huima 1,1 miljardin euron lottopotti!
  • Missä: Eurolotto.com
  • Milloin: Pelaa keskiviikkona 13.1.2016
  • Ehdot: Vain Eurolotto.comissa. Osallistu 1,1 miljardin lottopotin metsästykseen

Powerball -lotto 13.1.2016

USA:ssa eletään varsinaista lottohuumaa tällä hetkellä. USA:n 44 osavaltiossa järjestettävä Powerball-lotto on paisunut ennätyssuureksi! Voimassa oleva ennätys on 590,5 miljoonaa dollaria, mutta nyt potti on kasvanut jopa 1,2 miljardiin dollariin (1,1 miljardia euroa) saakka! Luit oikein, yksi pelaaja voi voittaa seuraavassa Powerball-lottoarvonnassa 1,1 miljardia euroa itselleen!

Jenkit ovat alkaneet rohmuta lottorivejä itselleen viime päivinä. On arvioitu, että ihmiset ovat pelanneet niin paljon, että yli 80% mahdollisista lottoriveistä olisi pelattu. Huuma on alkanut levitä uutisen myötä myös Eurooppaan ja suomalaisetkin ovat alkaneet pelata Powerballia.

Arvonta suoritetaan Suomen aikaa torstaina 14.1.2016 klo 00.10, joten Powerball -lotot kannattaa pelata jo keskiviikkona 13. tammikuuta.

Miten pelata Powerball-lottoa Suomessa?

Suomesta käsin voi myös osallistua USA:n Powerball-lottoarvontaan. Suomalaiset pystyvät pelaamaan maailmanennätyslottoa eurolotto.com sivustolla. Powerball-lottoon osallistuminen Suomesta käsin on helppoa. Sinun tulee vain liittyä eurolotto.comiin tästä linkistä ja tehdä talletus pelitilillesi. Yhden Powerball-rivin hinta on 3,5€. Talletukset pystyt tekemään normaalilla verkkopankilla, tai vaihtoehtoisesti luottokortilla tai nettilompakolla.

Powerball-arvonnassa sinun tulee valita viisi numeroa 69:stä valkoisesta numerosta, sekä lisäksi yksi powerball-numero 26:sta mahdollisesta.

Pelaa Powerball-lottoa ilmaiseksi netissä

Eurolotto.com antaa ensimmäisestä talletuksestasi 100% bonuksen aina 100€ saakka. Jos siis talletat 100€, tilillesi napsahtaa 200€! Eurolotto.com tarjoaa myös takuun ensimmäiselle lottorivillesi, minkä pelaat. Voit nyt siis kokeilla Powerball-lottoa, mutta jos rivisi ei voita, saat rahasi takaisin!

Lähde pelaamaan Powerball-lottoa tästä!
powerball_lotto

Tilaa & saat 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!