Secret of Atlantis-ilmaiskierroksia Optibetillä

Sukella mereen ilmaiskierroksilla

9optibet

  • Mitä: Pelaa merenneitojen kanssa
  • Missä: Optibetillä
  • Milloin: Käynnissä 21.9.2016 asti
  • Ehdot: Käytä bonuskoodi ja tee talletusMeri on täynnä jännittävää tutkittavaa. Secrets of Atlantis-slotti on saanut huikean vastaanoton nettipelaajien keskuudessa. Siinä pelattavat ilmaiskierrokset ovat menneet kuin kuumille kiville, mikä ei toki ole mikään valtaisa yllätys!

Nappaa kierrokset bonuskoodeilla

Optibet hyppäsi mukaan kelkkaan ja tarjoaakin nyt jäsenilleen mahdollisuutta pelata Secrets of Atlantista ilmaiskierroksilla. Tarjolla on kolme erikoikoista talletusvaihtoehtoa, joilla voi napata eriarvoisia ilmaiskierroksia.

Tekemällä vähintään 20 euron talletuksen ja käyttämällä bonuskoodin CLAM saa 50 ilmaiskierrosta. Näiden kierrosten arvo on minimipanos, eli 20 senttiä per kierros.

Tekemällä vähintään 50 euron talletuksen ja käyttämällä bonuskoodin MERMAID saa myös 50 ilmaiskierrosta, mutta kierrokset ovat tuplasti normaalia arvokkaampia, eli 40 senttiä per kierros.

Maksimimäärän ilmaista pelattavaa saa tekemällä vähintään 100 euron talletuksen ja käyttämällä arvokkaimman bonuskoodin ATLANTIS talletusta tehdessä. Tämä oikeuttaa 50 VIP-kierrokseen, jotka ovat euron arvoisia. Näin isoilla panoksilla on myös mahdollista voittaa isosti.

Aikaa kierrosten käyttämiseen on kolme vuorokautta. Kaikki kolme koodia pystyy käyttämään erikseen, mutta samaa koodia ei voi lunastaa useampaan kertaan. Kierroksista saatuihin voittoihin kuuluu 50-kertainen kierrätysvaatimus, joka täytyy täyttää ennen kuin voitot voi nostaa oikeana rahana.

Kokeile uutta jännittävää viiden rullan, neljän rivin ja 40 voittolinjan slottia Optibetillä!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!