Pelaa ilmaiseksi Leo Vegasilla

Lunasta Leo Vegasilta 1000 euroa bonusta ja 200 ilmaiskierrosta

leovegas_09090

  • Mitä:Lunasta ensitallettajan edut
  • Missä: Leo Vegas -kasinolla
  • Milloin: Toistaiseksi
  • Ehdot: Tee ensitalletus

Talleta Leo Vegasille ja lunasta muhkeat edut

Oletko jo käynyt lunastamassa kaikki edut, joita Leo Vegas tarjoaa? Kannattaa varmistaa asian oikea laita, sillä tämä pörröisen ja reilun leijonan luotsaama pelipaikka paransi juuri ensitallettajan etujaan. Entinenkään bonus ei suinkaan ollut huono, mutta nyt tarjolla on kaiken kaikkiaan 1000 euroa ilmaista pelirahaa sekä kaiken kukkuraksi 200 ilmaista pyöräytystä! Lisäksi saat tervetuliaisetuna 22 ilmaista pyöräytystä ilman talletusta.

Jos olet aivan upouusi pelaaja Leo Vegasilla, käy ensin lunastamassa 22 ilmasta pyöräytystäsi. Voit pelata ne missä tahansa seuraavista peleistä: Starburst, Vegas Party, Mega Fortune Dreams tai Secrets of Atlantis.

Neljä suurempaa ja suurempaa bonusta

Ensitalletuksellesi saat saman tien 100 % ekstraa aina 100 euroon saakka. Lisäksi tilillesi napsahtaa 50 ilmaiskierrosta yllä mainittuihin peleihin. Ilmaiskierrokset ovat pelattavissa talletusta seuraavana päivänä kello 12, ja ne ovat voimassa kolmen päivän ajan.

Toiselle talletukselle voit saada jopa 150 euron bonuksen. Bonusprosentti on 50, eli saat talletuksestasi puolet ekstraa. Ja jälleen tulet löytämään tililtäsi 50 ilmaiskierrosta lisää. Kolmannella kerralla bonusprosentti on sama 50, mutta nyt voit lunastaa ilmaista pelirahaa jopa 300 euroon saakka. Neljännellä kerralla tahti sen kuin kovenee – 50 % bonuksella voit tienata jopa 450 euroa. Riennä saman tien Leo Vegasille ja aloita ilmaisrahan kahminta!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!