Ota bonukset, ilmaiskierrokset ja käteisvoitto Optibetillä!

Jokainen voittaa Optibetin käteiskisassa – yhdelle 5000 €

Bonuksia, free spinejä ja käteisvoittoja Optibetillä

  • Mitä:Käteiskisa, bonuksia ja ilmaiskierroksia
  • Missä: Optibet
  • Milloin: 5.-31.8.2016
  • Ehdot: Talleta vähintään 20 €

Vielä on kesää jäljellä! Asenteestahan se on kiinni ja siitä, mistä sitä omaa kesäänsä etsii. Optibetillä jatkat suveasi sutjakkaasti huikean käteiskisan merkeissä. Ja tässä kisassa ihan jokainen voittaa. Pääpalkintona lohkeaa mahtavat 5000 euroa. Kun osallistut, tienaat itsellesi samalla jopa 50 euron bonuksen ja 20 ilmaiskierrosta. Laita aurinkolasit päähän ja surffaa Optibetille hyvään fiilikseen ja voittamaan.

Optibetin mielestä reiluin kisa on sellainen, jossa kaikki voittavat. Tämän ajatuksen mukaan on viritetty vallan mainio elokuinen Optisummer-käteismittelö.

25 % bonus 50 € asti ja 20 free spiniä

Mitenkäs homma sitten toimii? Mukaan pääset tekemällä vähintään 20 euron talletuksen. Se poikii sinulle saman tien 25 euron bonuksen aina 50 euroon asti, joten tämä pikku investointi todellakin kannattaa.

Seuraavana vaiheena on panostustavoite. Sinulla on aikaa elokuun loppuun saakka panostaa Optibetillä yhteensä 1000 euroa NetEnt-sloteissa, joko tietokoneella pelaten tai mobiilikasinolla. Kun tavoiteraja ylittyy, saat automaattisesti käyttöösi 20 ilmaiskierrosta käytettäväksi kampanjan kesäslottivalikoiman peleihin.

Kahmalokaupalla käteistä jaossa – kaikille

Ja sitten se varsinainen käteispalkinto-osuus. Yksi onnekas voittaa pääpalkinnon eli hulppeat 5000 euroa käteistä. Neljä kisaajaan palkitaan 250 eurolla ja viidelle kilahtaa 100 euroa. 50 euron palkintoja jaetaan 20 kappaletta ja 20 euron palkintoja 50 kappaletta. Ja kaikille lopuille napsahtaa 5 euron palkinto. Everyone’s a winner, baby, that’s the truth! Ainakin Optibetillä elokuussa.

Surffaa Optibetin kesäkäteiskisaan! —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!