Osallistu turnaukseen ja voita käteistä MrGreenillä

Voita tonni MrGreenin mysteeriturnauksessa

mrgreen_turnaus

  • Mitä: Voita käteistä turnauksessa
  • Missä: MrGreen
  • Milloin: Kilpailuaika 10.6. – 11.7.2016
  • Ehdot: Osallistu pelaamalla turnaukseen kuuluvia pelejä

Pelaa tänään perjantaina ja voita käteistä

MrGreen-kasinolla on viime aikoina vietetty salaperäisiä viikonloppuja Mysteeriturnauksen parissa. Tänä viikonloppuna luvassa on uusi kierros tässä viehkeässä turnauksessa – osallistuminen kannattaa, sillä jaossa on kokonaista 25 000 euroa käteistä!

Onneksi kisaan osallistuminen ei ole kovin mystistä tai vaikeaa. Ottaaksesi osaa tulee sinun pelata mitä tahansa kolmesta turnauspelistä: Dark Joker Rizes, Jokerizer sekä Wicked Circus.

Turnauksessa edetäksesi sinun täytyy aktivoida Mystery WIn -ominaisuus ainakin kerran. Tämä ominaisuus tarkoittaa 3 jokerisymbolia. Pelissä kerätyt pisteet näet pistetaulukosta, ja pisteet määräytyvät korkeimpien Mystery Win -ominaisuuksien määrän mukaan. Osallistuaksesi kisaan sinun tulee pelata oikealla rahalla, ei bonusrahalla.

Palkinnot

Turnauksessa palkitaan 5 parasta pelaajaa:
1. palkinto: 1500 euroa
2. palkinto: 1000 euroa
3. palkinto: 750 euroa
4. palkinto: 500 euroa
5. palkinto: 250 euroa

Käteispalkinnot jaetaan 48 tunnin sisällä turnauksen päättymisen jälkeen.

Voita lisää käteistä Mysteeriarvonnassa

Jos et onnistunut pääsemään turnauksessa viiden parhaan joukkoon, saat silti mahdollisuuden rahakukkarosi täydentämiseen. Sijalle 6-25 tulleet pelaat pääsevät mukaan mysteeriarvontaan, jossa on jaossa 1000 euroa. Turnauksen loputtua näille pelaajille avautuu arpaikkuna, minkä jälkeen pelaajilla on 48 tuntia aikaa kerätä käteispalkintoja. Pääpalkinto on 200 euroa, kaksi pelaajaa palkintaan 150 eurolla ja kolme onnekasta nappaavat vielä 100 euron palkinnot kukin.

Tilaa & saat 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!