Osallistu Kolikkopelit.comin turnaukseen ja voita huikea palkinto

Voita unelmiesi lomamatka Kolikkopelit.comin turnauksessa

osallistu turnaukseen

  • Mitä:Kolikkopeli juhlistaa 6-vuotissynttäreitään turnauksen merkeissä
  • Missä: Kolikkopelit.com
  • Milloin: 24.-26.6.2016
  • Ehdot: Ilmoittaudu mukaan tänään klo 16:00 mennessä
  • Lunasta paikkasi Tallinnassa pelattavassa live-turnauksessa

Osallistu Kolikkopelit.com-kasinon turnaukseen

Kolikkopelit.com saavuttaa tänä vuonna kunnioitettavan eskarilaisen iän, ja 6-vuotispäivää juhlistetaan tietenkin asianmukaisin menoin. Kesäkuun kuluessa on järjestetty jo kolme turnausta, joiden voittajat matkaavat heinäkuussa Tallinnassa pelattavaan live-turnaukseen, jonka voittaja nappaa itselleen unelmiensa lomamatkan.

Kolme turnausta on jo onnistuneesti takanapäin, mutta vielä on jäljellä viimeinen, juhannusviikonloppuna pelattava turnaus, joka starttaa perjantaina heti klo 00:01 ja päättyy sunnuntaina klo 23:59. Turnauksessa tehtävänäsi on pelata turnauspeleissä vähintään 100 kierrosta. Voittajaksi selviytyy se pelaaja, joka nappaa 20 peräkkäisellä kierroksella suurimman määrän kolikoita.

Suunaksi Dubai, Las Vegas, Thaimaa vai Tokio?

Tallinnan turnaus sijoittuu synttäriviikonloppuun 8.-10.7. Juhlat huipentuvat tunnin mittaiseen live-turnaukseen, jonka aikana alkuturnauksissa loistaneet pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Muhkeimman voittopotin itselleen tahkoava pelaaja kruunataan finaalin voittajaksi juhlallisin menoin ja hänet palkitaan viikon mittaisella kahden hengen unelmalomalla, joka järjestetään onnekkaan voittajan valinnan mukaisesti joko Dubaihin, Las Vegasiin, Thaimaahan tai Tokioon.

Kaukomaille suuntautuva matkapalkinto ei ole suinkaan ainoa porkkana osallistumiselle, sillä toiselle, kolmannelle ja neljännelle sijalle yltäneille pelaajille on luvassa satoja euroja riihikuivaa kahisevaa. Ja luonnollisestikin Kolikkopelit.com kustantaa turnaukseen osallistuvien pelaajien edestakaiset laivamatkat Helsingistä Tallinnaan, hotellimajoitukset, dinnerit sekä pääsyn synttärikemuihin. Mikä parasta, reissuun ei tarvitse lähteä yksin, sillä mukaan saa valita yhden matkakumppanin!

Muistathan, että pääset tavoittelemaan paikkaasi Tallinnassa pelattavassa turnauksessa vain ja ainoastaan siten, että ilmoittaudut mukaan tänään viimeistään klo 16.00 mennessä. Osallistu Kolikkopelit.comin turnaukseen ja voita huikea palkinto!

Tilaa & saat 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!