Nappaa jackpot Videoslotsilla

Iske kiinni parhaisiin jackpoteihin Videoslotsilla

Loistava jackpot-valikoima Videoslotsilla

Nettikasino Videoslots iskee tiskiin lähes lyömättömän valikoiman jackpot-pelejä. Jättipottien ystävällä ei taatusti tule aika pitkäksi toinen toistaan kiehtovampien slottien parissa. Progressiiviset potit raksuttavat koko ajan kasvaen, ja miljoonajahtiin pääset jo pikkupanoksellakin. Mega Jackpot -tason pelit tarjoavat vähintään 1 miljoonan euron päävoiton, Major Jackpot vähintään 10 000 euroa ja Minor Jackpot vähintään 100 euroa. Tätä kirjoitettaessa suurin voitettavissa oleva potti on 5,36 miljoonaa euroa.

Videoslotsin jackpot-osasto kuuluu ehdottomasti lajinsa parhaaseen A-luokaan sekä pelien määrän että laadun puolesta. Täältä löydät sekä kaikkein suosituimmat klassikot, kuten Mega Fortune, Mega Moolah ja Hall of Gods, että raikkaita, harvinaisempia tuttavuuksia, kuten vaikkapa Tunzamunni ja Fruit Bonanza.

Jättipotteja joka lähtöön

Videoslotsin jackpotit on luokiteltu neljään eri kategoriaan voittopotin suuruuden perusteella. Sama peli saattaa olla yhtaikaa useammassakin luokassa. Taatut voitot ovat Mega Jackpoteissa vähintään 1 miljoona euroa, Major Jackpoteissa vähintään 10 000 euroa ja Minor Jackpoteissa vähintään 100 euroa. Joukon jatkoksi ja lohdutuspalkinnoksi sopii söpö pikku Mini Jackpot, joka on vähintään 10 euroa.

Nyt saatat miettiä, miksi kukaan pelaisi pienempien voittoluokkien jackpoteja. No, niissä on yksinkertaisesti isommat mahdollisuudet voittaa, ja kymppitonni tai satanen ilahduttaa sekin kummasti mieltä. Massiivisimmat miljoonaluokan potit laukeavat yleensä vain kerran, pari vuodessa.

Hall of Gods, Mega Moolah vai Cash Splash?

Tutustutaanpa pikaisesti muutamaan Videoslotsin suosituimmista jackpot-sloteista. Maineikkaan NetEntin luoma Hall of Gods sopii pohjoismaalaiselle pelaajalle kuin rukkaset käsiä lämmittämään pakkassäällä. Hall of Gods henkii viikinkityylistä norjalaista mytologiaa ja tempaa sinut mukaan seikkailuun. Siinä on täkynä peräti kolme progressiivista jättipottia. Niiden summat kasvavat koko ajan, kunnes joku nappaa voiton ja laskuri aloittaa alusta. Tätä kirjoitettaessa suurin potti oli noin 1,25 miljoonaa euroa, keskimmäinen 11 300 euroa ja pieninkin hulppeat 2 307 euroa.

Mega Moolah vie sinut aivan toisen tyyppiseen ympäristöön ja erilaisiin tunnelmiin. Teemana on villi Afrikka ja sen upeat eläimet leijonista norsuihin ja seeproista kirahveihin. Myös Mega Moolahissa raksuttaa kolme pottia, jotka tätä kirjoitettaessa olivat 5,36 miljoonaa euroa, 50 488 euroa ja 100 euroa.

Tai mikset heittäytyisi nostalgiseksi kokeilisi joko Cash Splash 3 Reel tai Cash Splash 5 Reel -peliä tai vaikka molempia? Niitä pelatessa kohtaavat historia ja tämä päivä, sillä Cash Splash oli alun perin maailman ensimmäinen jackpot-peli netissä. Kirjoituspäivänä kummankin peliversion voitot olivat 15 297 euroa.

Nappaa jackpot Videoslotsilla —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!