Lisäpotkua peleihin Betspin-kasinon jalkapallokampanjasta!

Ilmaiskierroksia ja bonusrahaa Betspiniltä

betspin ilmaiskierrokset

  • Mitä: Bonus- ja ilmaiskierroskampanja
  • Missä: Betspinillä
  • Milloin: Käynnissä 28.5. asti
  • Miten osallistua: Käytä päivittäinen bonuskoodi

Myös Betspinillä potkaistiin NetEntin uuden pelin, Football: Championship Cup-pelin tiimoilta kampanja käyntiin. Päivittäisen bonuskoodisi lunastamalla voit napata sekä ilmaiskierroksia että lisäpuhtia pelikassaasi bonuksen avulla. Lähde Betspinille, tee talletus ja käytä päivittäin vaihtuvaa bonuskoodi ja voit lunastaa uusia etuja itsellesi joka päivä aina lauantaihin asti.

Kampanja käynnistyy tänään, ja voit nyt lunastaa 50% bonuksella 50 euroa lisää pelirahaa sekä 25 ilmaiskierrosta. Muistathan käyttää bonuskoodia DAY1. Huomenna on luvassa samanlainen tarjous, bonuskoodi tosin on DAY2.

Perjantaina isketään vähän kovempaa vaihdetta silmään, kun tiedossa on 75% bonus 50 euroon asti bonuskoodilla DAY3. Lauantaina on tarjouksen finaalipäivä, ja voit kahmia 100% bonuksella vielä kerran 50 euroa koodilla DAY4. Kumpikin näistä bonuksista tuo myös 25 ilmaiskierrosta kumpainenkin, ja pelinä on totta kai NetEntin uusi jalkapallopeli.

Uuden asiakkaan bonukset Betspinillä

Jokainen Betspinille liittyvä pelaaja saa osakseen hurjan määrän bonusrahaa sekä ilmaiskierroksia jo ensimmäisten kolmen talletuksen yhteydessä. Tiedossa on jopa 200 euron edestä bonusrahaa sekä 100 ilmaiskierrosta.

Betspinin ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimusta, joten on perusteltua jo silläkin syyllä ottaa koppi kaikista kohti heitetyistä tarjouksista. Voitot voi kotiuttaa välittömästi kun kierrokset on pelattu, vaikka totta kai voitoilla voi myös pelata vaikka uutta jalkapallopeliä lisävoittoja tavoitellen!

Löydät myös jatkossa Betspiniltä roimasti lisää kampanjoita sekä vaihtuvia bonuskoodeja, liity mukaan nyt ja osallistu hyödynnä myös jatkossa mahtavat tarjoukset!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!