Koditon unkarilaismies osui 2M jättipottiin

Koditon unkarilaismies osui 2M jättipottiin

Unkarilainen Lazlo Andraschek päätti hetken lottovoittaja-laszlo-andraschekmielijohteesta laittaa viimeiset roposensa paikalliseen lottokuponkiin. Epätoivoiselta kuulostanut veto poiki tällä kertaa jättipotin, reilut kaksi miljoonaa euroa.

Toista vuotta tilapäismajoituksissa asuva perheellinen, työtön ja korviaan myöten veloissa ollut unkarilainen voi nyt periaatteessa valita oman asuinpaikkansa, sillä miehestä leivottiin reilun kahden miljoonan euron voitolla yksi Unkarin isoimmista lottovoittajista. 630M Unkarin forintia viime vuoden syyskuussa voittanut mies pysytteli pitkään tuntemattomana, mutta putkahti lopulta julkisuuteen kun hän teki kodittomien kodille ison lahjoituksen Budapestissa.

”Olin valinnut vain kuusi numeroa ja kaupan myyjä muistutti että seitsemäskin numero pitää laittaa. Sanoin hänelle että laitetaan vielä numero 24, ei sillä niin väliä kuitenkaan.” Laszlo totesi haastattelussa.

Onnekseen hän oli kuitenkin väärässä ja hän pääsee toteuttamaan unelmiaan. 55-vuotias mies on jo ehtinyt maksaa omat velkansa ja pyöräillä autokauppaan. Ajokorttia hän tai hänen vaimonsa ei omista, ja auto tuleekin heidän lapsilleen. Tämän lisäksi mies on ostanut asunnot kolmelle lapselleen ja suunnittelee matkaa Italiaan, jota varten passikin on hankittu ensimmäistä kertaa elämässään.

Aviopari aikoo kuitenkin sijoittaa rahansa todella varovaisesti ja he ovat oppineet useista kauhutarinoista mitä on tapahtunut useille muille lottovoittajille. ”Olen ehkä nyt rikas, mutta henkilönä olen ihan sama kuin ennen voittoa. Voin ostaa ison television, mutta en suinkaan osta kolmea vain koska minulla on siihen varaa.”

Ehkä jaloin käyttökohde miehellä on kuitenkin se, että mies aikoo perustaa järjestön päihderiippuvaisille naisille. Suunnitelmat sen suhteen ovat todella pitkällä ja Unkarissa tämä uutinen on otettu ilolla vastaan.

Tässä on jälleen yksi tarina, jossa on onnellinen loppu ja sattumallakin on oma sana sanottavanaan. Kukapa ei haluaisi olla miljonääri, ja vieläpä siten, että se tulee parhaalla mahdollisella hetkellä.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!