Jahtaa Rizkin erikoisjackpotia!

Jahtaa ja kasvata Rizkin jackpotia sekä napsi free spinejä

Erikoisjackpot Rizkillä

  • Mitä:Jahtaa jackpotia ja ota free spinejä
  • Missä: Rizk
  • Milloin: 5.8.2016 klo 13 asti
  • Ehdot: Kaikille Rizkin jäsenille

Töttöröö! Rizkillä tapahtuu, joten nyt kannattaa olla tarkkana ja sitten toimia ripeästi. Rizkin ikioma ja erityinen progressiivinen jackpot on tehnyt paluun – ja sinulla on mahdollisuus sekä kasvattaa sitä että kaapata se itsellesi. Samalla voit kauhoa plakkariisi rutkasti ilmaiskierroksia. Tämä mahtikampanja päättyy perjantaina 5. elokuuta 2016 kello 13. Lukaisepa nyt ohjeet, miten saat kaiken irti tästä tilaisuudesta.

Tasonoususta euroja pottiin ja 10 ilmaiskierrosta

Rizkin oma jackpot kasvaa sitä mukaa kuin pelaajat etenevät Wheel of Rizkissä. Joka kerta kun pelaaja nousee yhden tason ylöspäin, kasino lisää pottiin yhden euron. Samalla pelaaja ansaitsee itselleen 10 ilmaiskierrosta sekä yhden lipukkeen jackpotin arvontaan. Free spinit voi käyttää peleihin Starburst, Lights, Attraction tai Pyramid: Quest for Immortality.

Mitä enemmän sinä ja muut rizkiläiset pelaatte ja etenette, sitä suuremmaksi voittosumma kasvaa. Ja tietenkin mitä ylemmäs etenet, sitä isompi kasa arpalippuja ja ilmaiskierroksia sinulle karttuu. Mahdollisuutesi paranevat ja jännitys tiivistyy…

Voitatko sinä jackpotin?

Voit seurata jättipotin kasvua Rizk Caven päänäytöltä, kun olet kirjautuneena sisään. Kisa päättyy perjantaina kello 13. Maanantaina 8. elokuuta julkaistaan tieto onnekkaasta voittajasta, joka kahmaisee koko muhkean potin omakseen.

Ellet ole vielä Rizkin jäsen, liity nyt ja poimi runsaat tervetuliaisbonukset talteen. Kun olet rekisteröitynyt ja avannut pelitilisi, saat ensimmäiselle talletuksellesi 200 prosentin bonuksen 100 euroon asti. 50 eurolla siis 150 euroa pelirahaa! Pääset myös pyöräyttämään Wheel of Rizkiä ilmaiseksi yhden kerran, ja voit voittaa kierrätysvapaita palkintoja 10 ilmaiskierroksesta aina 25 euron rahapalkintoon asti.

Kasvata pottia ja ota ilmaiskierrokset! —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!