Hong Kong Tower -käteiskisa Mr Greenillä

Hong Kong Tower -slottikisa Mr Greenillä

Osallistu Hong Kong Tower -kilpailuun Mr Greenillä ja voita käteistä

Gamble Generation kirjoitti Elk Studiosin odotetusta Hong Kong Tower -uutuuspelistä jo aiemmin. Nyt slotti on vihdoin julkaistu ja pelaajien ensimmäiset arviot ovat olleet positiivisia.

Pelin vahvasti tyyliteltyyn visuaaliseen ilmeeseen on selvästi haettu innoitusta klassisen Blade Runnerin tummanpuhuvasta miljööstä tai vastikään ensi-iltansa saaneen Ghost in the Shell -elokuvan futuristisesta kaupungista mainosvaloineen ja pilvenpiirtäjineen.

Testaa uutuuspeli ja voita rahaa

Hong Kong Towerissa pelaajan tavoitteena on kiivetä pilvenpiirtäjän huipulle kokeilemaan onneaan säihkyvässä onnenpyörässä. Pelijulkaisun kunniaksi Mr Green Casino polkaisi pystyyn kilpailun, jossa tavoitellaan päivittäisen tulostaulun ykköspaikkaa.
Kevään uudet kolikkopelit - Hong Kong Tower bonus, ELK Studios

Osallistuminen on simppeliä: pelaa Hong Kong Toweria päivittäin 12.4.2017 asti ja aktivoi pelin bonustoiminto vähintään kolmella bonussymbolilla. Saat yhden pisteen päivittäiselle tulostaululle aina päästessäsi pyörittämään pelin onnenpyörää. Jos pääset päivän kymmenen parhaan joukkoon, pääset mukaan loppuarvontaan, jossa jaetaan 10 käteispalkintoa seuraavasti:

  1. 1000 €
  2. 750 €
  3. 250 €
  4. 100 €
  5. 100 €
  6. 100 €
  7. 50 €
  8. 50 €
  9. 50 €
  10. 50 €

Osallistu kilpailuun ja testaa Hong Kong Tower Mr Greenin kampanjasivuilla.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!