Gutsilta hulppea kasa ilmaiskierroksia

Ilmaiskierroksia Torstain triplasta ja futisvisasta

guts torstain tripla

  • Mitä: Torstain tripla ja futisvisa
  • Missä: Gutsilla
  • Milloin: Tänään
  • Miten osallistua: Lue ohjeet alta!

Perinteinen Torstain tripla on täällä taas, ja kaikilla Gutsin pelaajilla on mahdollisuus lunastaa ilmaiskierroksia loppuviikoksi. Miten homma toimii? Tee talletus ja saat ilmaiskierroksia perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tallettamalla 20-49 euroa saat 10 kierrosta joka päivä, kun taas vähintään 50 euron talletuksella saat 20 kierrosta päivittäin.

Tällä viikolla ilmaiskierrospelinä toimii retrohenkinen Sevens High. Quickspinin Wildien kyllästä peli tuo lähes takuulla voittoja, joten nämä kierrokset kannattaa ilman muuta käyttää hyödyksi! Ilmaiskierrosrumba ei suinkaan vielä tähän pääty, sillä futiksen EM-kisojen ajan Gutsilla on käynnissä visailu, josta jokainen voi voittaa ilmaiskierroksia – ilmaiseksi!

Käy vain visasivulle vastailemassa kysymyksiin, ja saat oikeasta vastauksesta palkinnoksi ilmaiskierroksia seuraavana päivänä. Kun EM-kisat on sunnuntaina saatu päätökseen, voitkin hyvillä mielin jäädä odottamaan maanantain Guts-tarjousta, joka tietää sekä ilmaiskierroksia että bonusrahaa niin tahtoessasi.

Gutsin aloitusbonus

Gutsille liittyessäsi saat ensimmäiset 10 ilmaiskierrosta täysin ilman talletusta. Käy ensin pyöräyttämässä Piggy Riches-kierroksesi, ja siirry sen jälkeen aloitusbonuspaketin pariin. Bonuspakettiin on kääritty lisää peli-iloa sekä pelirahan että ilmaiskierrosten muodossa, ja pääsetkin hyödyntämään aloitusbonuksia kaikkiaan neljän ensimmäisen talletuksesi yhteydessä.

Kokonaisuudessaan bonuksina tipahtelee tilillesi jopa 400 euroa, ja jokaisen talletuksen tuodessa 20 ilmaiskierrosta, saat yhteensä 80 ilmaista yritystä Gonzo`s Questissä. Gutsin ilmaiskierrosten voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta, joten ne kannattaa pelata pois joka kerta kun niitä eteesi heitetään!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!