Pelaa EuroMillions Lottoa – jaossa 131 miljoonaa!

Osallistu EuroMillions Lotto -arvontaan 29.1.

eurolotto_etusivu

  • Mitä: Voita 131 miljoonan euron lottopotti!
  • Missä: Eurolotto.com
  • Milloin: Arvonta perjantaina 29.1.2016 klo 22.
  • Ehdot: Vain Eurolotto.comissa. Osallistu 131 miljoonan lottopotin metsästykseen.

EuroMillions Lotto 29.1.2016

Alkaa olemaan EuroMillions-lotossa vain ajan kysymys, koska muhkea päävoitto lähtee jakoon. On menty jo 11 arvontaa ilman päävoittoa ja taas pottia on vain nostettu! Perjantain 29. tammikuuta (klo 22) arvotaan hurja 131 miljoonan euron lottopotti! Nyt jos koskaan kannattaa osallistua, sillä suomalaisetkin voivat osallistua tähän Euroopan suurimpaan lottoon!

Miten pelata EuroMillions Lottoa Suomesta?

Pystyt pelaamaan jättimäistä 131 miljoonan euron EuroMillions Lottoa Eurolotto.com sivustolla. Pelaaminen on helppoa ja kätevää, sinun tulee vain liittyä Eurolotto.comiin tästä linkistä ja tehdä talletus pelitilillesi. Yhden EuroMillions -rivin hinta on 3€.

Talletukset pystyt tekemään normaalilla verkkopankilla, tai vaihtoehtoisesti luottokortilla tai nettilompakolla. Euroopan suuria lottoja pelaamalla voit voittaa kaikki jättipotit täysin verovapaana!

EuroMillions -arvonnassa sinun tulee valita viisi numeroa oikein 50:stä, sekä lisäksi kaksi ”lucky-star” numeroa 11:sta mahdollisesta.

EuroMillionsin arvonta-aika kello 22 Suomen aikaa.

Pelaa lottoa ilmaiseksi netissä

Eurolotto.com antaa ensimmäisestä talletuksestasi 100% bonuksen aina 100€ saakka. Jos siis talletat 100€, tilillesi napsahtaa 200€! Eurolotto.com tarjoaa myös takuun ensimmäiselle lottorivillesi, minkä pelaat. Voit nyt siis kokeilla EuroMillions-, tai muita lottoarvontoja, mutta jos rivisi ei voita, saat rahasi takaisin!

Lähde voittamaan 131 miljoonaa itsellesi tästä!
euromillions

Juuri nyt saat 100 ilmaista KIERROSTA ilman talletusta!