EuroMillions -lotossa jaossa 115 miljoonaa!

Osallistu EuroMillions -lottoon & voita 115 M€!

eurolotto_etusivu

  • Mitä: Voita 115 miljoonan euron lottopotti!
  • Missä: Eurolotto.com
  • Milloin: Arvonta tiistaina 26.1.2016 klo 21.
  • Ehdot: Vain Eurolotto.comissa. Osallistu 115 miljoonan lottopotin metsästykseen.

EuroMillions -lotto 26.1.2016

Ohilyönnit jatkuvat EuroMillions-lotossa! Yhdessä Euroopan ja koko maailman suurimmassa lottoarvonnassa ollaan jääty jo kymmenen kierroksen ajan ilman päävoittoa. Nyt EuroMillions-lotossa ollaan kivuttu jo hurjaan 115 miljoonan euron päävoittoon. Seuraava EuroMillions-arvonta pidetään tiistaina 26.1.2016.

Miten pelata EuroMillions-lottoa Suomessa?

Suomesta käsin voit myös osallistua EuroMillions-lottoarvontaan. Pystyt pelaamaan EuroMillions- ja muita suuria lottoja Eurolotto.com sivustolla. Pelaaminen on helppoa ja kätevää, sinun tulee vain liittyä Eurolotto.comiin tästä linkistä ja tehdä talletus pelitilillesi. Yhden EuroMillions-rivin hinta on 3€. Talletukset pystyt tekemään normaalilla verkkopankilla, tai vaihtoehtoisesti luottokortilla tai nettilompakolla. Euroopan suuria lottoja pelaamalla voit voittaa kaikki jättipotit täysin verovapaana.

EuroMillions-arvonnassa sinun tulee valita viisi numeroa oikein 50:stä, sekä lisäksi kaksi ”lucky-star” numeroa 11:sta mahdollisesta.

Pelaa lottoa ilmaiseksi netissä

Eurolotto.com antaa ensimmäisestä talletuksestasi 100% bonuksen aina 100€ saakka. Jos siis talletat 100€, tilillesi napsahtaa 200€! Eurolotto.com tarjoaa myös takuun ensimmäiselle lottorivillesi, minkä pelaat. Voit nyt siis kokeilla EuroMillions-, tai muita lottoarvontoja, mutta jos rivisi ei voita, saat rahasi takaisin!

Lähde pelaamaan EuroMillions-lottoa tästä!
euromillions

Juuri nyt saat 100 ilmaista KIERROSTA ilman talletusta!