EuroMillions -lotossa jaossa 104 miljoonaa!

Osallistu EuroMillions -lottoon & voita 104 M€!

eurolotto_etusivu

  • Mitä: Voita 104 miljoonan euron lottopotti!
  • Missä: Eurolotto.com
  • Milloin: Arvonta perjantaina 22.1.2016
  • Ehdot: Vain Eurolotto.comissa. Osallistu 104 miljoonan lottopotin metsästykseen

EuroMillions -lotto 22.1.2016

Euroopan yhdessä suurimassa lottoarvonnassa ollaan jääty ilman täysosumaa jo yhdeksän kierroksen ajan. EuroMillions lotossa on perjantain arvonnassa huikeat 104 miljoonaa euroa päävoittona! EuroMillions on Euroopan sisäinen lottoarvonta. Kyseinen lotto alkoi Iso-Britanniassa, Ranskassa sekä Espanjassa vuonna 2004. Myöhemmin mukaan on liittynyt kuitenkin Itävalta, Belgia, Sveitsi, Irlanti, Luxemburg ja Portugali. Tätä lottoa pystyy pelaamaan kaikkialla Euroopassa, myös Suomessa netin kautta!

Arvonta suoritetaan perjantaina 22.1.2016 klo 21.45, joten muista käydä pelaamassa omat rivisi ajoissa!

Miten pelata EuroMillions-lottoa Suomessa?

Suomesta käsin voit myös osallistua EuroMillions-lottoarvontaan. Pystyt pelaamaan EuroMillions- ja muita suuria lottoja Eurolotto.com sivustolla. Pelaaminen on helppoa ja kätevää, sinun tulee vain liittyä Eurolotto.comiin tästä linkistä ja tehdä talletus pelitilillesi. Yhden EuroMillions-rivin hinta on 3€. Talletukset pystyt tekemään normaalilla verkkopankilla, tai vaihtoehtoisesti luottokortilla tai nettilompakolla.

EuroMillions-arvonnassa sinun tulee valita viisi päänumeroa 50:stä, sekä lisäksi kaksi tähtinumeroa 11:sta mahdollisesta.

Pelaa lottoa ilmaiseksi netissä

Eurolotto.com antaa ensimmäisestä talletuksestasi 100% bonuksen aina 100€ saakka. Jos siis talletat 100€, tilillesi napsahtaa 200€! Eurolotto.com tarjoaa myös takuun ensimmäiselle lottorivillesi, minkä pelaat. Voit nyt siis kokeilla EuroMillions-, tai muita lottoarvontoja, mutta jos rivisi ei voita, saat rahasi takaisin!

Lähde pelaamaan EuroMillions-lottoa tästä!
euromillions_tarjous

Juuri nyt saat 100 ilmaista KIERROSTA ilman talletusta!