Bonusrahaa ja When Pigs Fly-kierroksia Optibetillä

Elokuun 4. päivään asti Optibetillä vietetään When Pigs Fly-juhlia. Netentin uusi sikamainen slotti on ollut kasinomaailman suuren kiinnostuksen kohteena julkaisustaan lähtien. Innostuneet pelaajat pääsevät nyt hakemaan siihen roppakaupalla ilmaisia kierroksia kirjautumalla sisään Optibetille.

5 rullan ja viiden rivin hauska slottipeli When Pigs Fly tarjoaa 3125 erilaista mahdollista voittotapaa ja hienot avaruusteemaiset puitteet energisellä soundtrackilla.

When Pigs Fly-ilmaiskierroksia tallettamalla

2optibet

Tehdessäsi talletuksen voit syöttää yhden kolmesta bonuskoodista ja saada palkinnoksi ilmaiskierroksia When Pigs Fly-slottiin. Kierrosten määrä riippuu talletuksesi koosta. Saat lisäksi puolet tallettamastasi summasta bonuspelirahana pelitilillesi pelattavaksesi maksimissaan 100 euroon asti. Voit kuitenkin käyttää bonuskoodit erikseen ja lunastaa täydet 300 bonuseuroa.

Alla näet bonuskoodit ja niillä saatavat bonukset. Voit lunastaa jokaisen koodin erikseen haluamassasi järjestyksessä:

Käytä bonuskoodi PIG20 ja saat 50% talletusbonuksen 100 euroon asti ja 10 ilmaiskierrosta When Pigs Fly-slottiin vähintään 20 euron talletuksella.

Käytä bonuskoodi PIG40 ja saat 50% talletusbonuksen 100 euroon asti ja 25 ilmaiskierrosta When Pigs Fly-slottiin vähintään 40 euron talletuksella.

Käytä bonuskoodi PIG100 ja saat 50% talletusbonuksen 100 euroon asti ja 30 Mega Spinniä When PigsFly-slottiin vähintään 20 euron talletuksella.

Mega Spinnit ovat täyden euron arvoisia ilmaiskierroksia, joilla on mahdollista voittaa enemmän rahaa kuin normaaleilla kierroksilla. Ilmaiskierrokset pitää käyttää 24 tunnin sisällä talletuksesta, tai ne katoavat tililtä.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!