Voita ilmaiskierroksia Leijonien maaleista!

Anna Patrik Laineen ja muiden Leijonien tykittää sinulle ilmaisspinejä

Ilmaisspinejä leijonien maaleista

  • Mitä:Tienaa ilmaiskierroksia jokaisesta Leijonien maalista
  • Missä: Suomiautomaatti
  • Milloin: Jääkiekon MM-turnauksen 2016 aikana >
  • Ehdot: Alkulohko 3 spiniä/maali, jatkopeleissä panokset kovenevat

Ilmaiskierroksia Leijonien maaleista

MM-lätkäturnaus 2016 etenee ja pelit kovenevat – ja siitäkös tykkäävät niin Leijonat kuin me fanaattiset fanitkin. Ei liene liioittelua sanoa, että Patrik Laine ja koko Suomen joukkue ovat yksi kiekkomaailman kuumimpia puheenaiheita. Kun Laine & kumppanit tykittävät, sinä voit paitsi riekkua riemusta myös tienata ilmaiskierroksia Suomiautomaatilla joka ikisestä maalista. Ja niitä tulee riittämään, se on varmaa. Talleta, jännitä ja ota bonukset kotiin! Alkulohkosta loppupelejä kohti panokset tulevat kovenemaan koko ajan.

Talleta, jännitä ja tienaa ilmaiskierroksia

Ilmaiskierroksien saaminen Leijonien maalisaldon karttuessa käy todella helposti. Kirjaudu sisään Suomiautomaatille ja mene talletussivulle. Valitse bonus ja tee vähintään 10 euron talletus ennen ottelun alkamista.

Sitten vain kannustamaan Leijonat voittoon ja tienaamaan 3 ilmaiskierrosta Starburstiin jokaisesta tehdystä maalista. Free spinit lisätään pelitilillesi viimeistään kello 17 turnausta seuraavana päivänä.

Panokset kovenevat, kun turnaus etenee

Suomiautomaatin tarjous tuo mukavasti lisää mielenkiintoa niihinkin peleihin, joissa Suomea vastaan asettuvat sellaiset vähemmän menestyneet kiekkomaat kuin Ranska ja Unkari. Noissa matseissa Suomella on parhaat mahdollisuudet viettää varsinaisia maalikarnevaaleja, ja jos niin käy, sinulle ropisee rutkasti ilmaiskierroksia. Viisi maalia – 15 spiniä, seitsemän maalia – 21 spiniä…

Lisäksi Suomiautomaatti lupaa panoksien kovenevan, kun edetään puolivälieriin, välieriin ja toivottavasti finaaliin saakka. Seuraa siis casinon sivuilta, miten mahdollisuutesi napsia free spinejä kehittyvät.

Nyt tienaamaan ilmaisspinejä Leijonien maaleista —>>

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!