Polta kumia SuomiVegasilla

Nappaa Drive-kierrokset

5suomivegas

  • Jos talletat vähintään 20 euroa – saat 10 ilmaista pelikierrosta Drive: Multiplier Mayhem-slottiin
  • Jos talletat vähintään 25 euroa – saat 30 ilmaista pelikierrosta Drive: Multiplier Mayhem-slottiin
  • Jos talletat vähintään 100 euroa – saat 70 ilmaista pelikierrosta Drive: Multiplier Mayhem-slottiin
  • Jos talletat vähintään 200 euroa – saat 180 ilmaista pelikierrosta Drive: Multiplier Mayhem-slottiin

Autoilla kaahailu on jännittävää touhua siinä missä kolikkopelitkin. Jos tykkäät isoista rahasummista, kauniista autoista ja villeistä ajoista, kannattaa kokeilla Drive: Multiplier Mayhem-slottia SuomiVegas-kasinolla. Ilmaiskierroksia peliin on luvassa vain tämän päivän ajan. 22. elokuuta kaikki LeoVegasille rekisteröityneet voivat pistää nastan lautaan ja koittaa rikkoa kaikki ennätykset!

Talleta ja nappaa ilmaiskierrokset

Ilmaiset pelikierrokset ovat kuumaa kamaa, varsinkin silloin kun niissä ei ole kierrätysehtoja. Näin on asian laita myös SuomiVegasin ilmaiskierroksissa, joten pääset kotiuttamaan voittosi kätevästi. Kierroksia voit lunastaa tallettamalla tämän päivän aikana pelitilillesi rahaa.

Ilmaisten pelikierrosten määrä riippuu talletuksesi suuruudesta.

Kierrokset voi lunastaa vain kerran, joten jos haluat paljon kierroksia, kannattaa tallettaa iso summa kerralla sen sijaan että tallettaisit pienen summan useampaan kertaan. Kierrokset saa talletuksen jälkeen käyttöön saman tien. Kampanja on voimassa 22. elokuuta kello 7:00 – 23:59 välisen ajan.

Drive: Multiplier Mayhem on vaihdikas slottipeli, jota voi pelata mobiililla, tabletilla tai tietokoneella mielensä mukaan. Jos et vielä ole liittynyt SuomiVegasille, voit tehdä sen nyt ja samalla lunastaa muhkean tervetulotarjouksen.

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!