10 NRVNA-ilmaiskierrosta Jackpot Knightsilta!

Talleta tänään, saat ilmaiskierroksia huomenna Jackpot Knightsilta

jackpot knights ilmaiskierroksia

  • Mitä: Ilmaiskierroksia uuteen NetEnt-peliin
  • Missä: Jackpot Knightsilla
  • Milloin: Tänään
  • Miten osallistua: Tee talletus!

NetEntin jännittävä uusi peli NRVNA saapuu Jackpot Knightsille aivan näillä näppäimillä, ja nyt sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus kahmaista ilmaiskierroksia kyseiseen peliin. Sinun tulee vain ja ainoastaan tehdä talletus tänään, ja saat huomenna 10 ilmaiskierrosta.

Jos et ole vielä liittynyt Jackpot Knightsille tai tehnyt ensimmäistä talletustasi, voit hyödyntää samalla vaivalla myös ensitalletusbonuksen. Ensimmäisen talletuksesi yhteydessä saat 100% bonuksen aina 100 euroon asti, ja lisäksi vielä 100 ilmaiskierrosta Starburstiin. Näistä kierroksista pääset nauttimaan neljän päivän ajan, sillä kierrokset lisätään 25 kierroksen erissä.

Lisää bonusrahaa voit lunastaa myös seuraaville kolmelle talletuksellesi. Jos lunastat maksimisumman jokaisen bonuksen kohdalla, tietää se peräti 400 euroa lisää pelattavaa. Tämän bonuspaketin turvin on hyvä lähteä tutustumaan Jackpot Knightsin mahtavaan pelivalikoimaan!

Vaihtuvat kasinotarjoukset Jackpot Knightsilla

Joka viikko on täynnä bonuksia ja ilmaiskierrostarjouksia Jackpot Knightsilla. Keskiviikkoisin voit lunastaa yllätysbonuksen sekä 20 ilmaiskierrosta, ja viikonlopulle on luvaksi uusi tarjous joka päivälle. Viikko myös lähtee vauhdilla käyntiin, sillä tällä viikolla tallettamalla saat ilmaiskierroksia seuraavan viikon maanantaina.

Jackpot Knightsin ilmaiskierrosten voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta, joten voit tehdä voitoillasi aivan mitä ikinä tahdotkaan. Jo tästäkin syystä Jackpot Knightsille kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä näitä tarjouksia et halua missata!

Luo pelitilisi tänään ja nappaa nyt omat ilmaiskierroksesi huomiselle!

Tilaa, saat 585 ILMAISKIERROSTA!

Hae tervetulokierrokset sähköpostistasi!