Jumanji™ – viidakko kutsuu ilmaiskierroksille

21.06.2018
| Uutiset
Gamble Generation

NetEntin Jumanji™-videoslotti on vihdoin julkaistu ja ilmaiskierroksia tarjolla.

Pitkin alkuvuotta NetEntiltä tihkui tietoja tulossa olevasta ysärinostagisesta videokolikkopelistä nimeltä Jumanji. Nyt upea, alkuperäiselle Jumanji-elokuvalle kunniaa tekevä uutuusslotti on julkaistu ja pelattavissa lukuisilla nettikasinoilla. Luvassa on viidakon vaaroja

vilisevä viihdyttävä pelielämys, jonka pariin sinäkin palaat varmasti useita kertoja.

Jumanjia pelatessa tuntuu kuin olisit itse hypännyt viidakon keskelle, juuri kuten leffassakin. Luvassa on monenlaisia ylläreitä, joten pidä varasi, ettet jää esimerkiksi norsujen tai sarvikuonojen jalkoihin. Peliin kuuluu hulppea setti erikoistoimintoja, ja parhaimmillaan voit kahmia tosi muhkeita voittoja. Ainutlaatuista on se, miten taitavasti NetEntin slottivelhot ovat onnistuneet ujuttamaan perinteisen lautapelin mukaan nykyaikaiseen videokolikkopeliin ja vieläpä yhdistämään sen ilmaiskierroksiin.

 

Jumanji-videoslotti lyhyesti

  • 5 rullaa
  • Vasemmalta oikealle 3, 4, 5 ,4 ja 3 ruudun korkuiset rivit
  • 36 voittolinjaa
  • RTP 96,33 %
  • Panoksen suuruus 0,1-200 €
  • Suurin mahdollinen voitto 100 800 €
  • Erillinen pöytäpeliosio
  • Peli sisältää mm. 4 eri ilmaiskierrostoimintoa, wildeja ja mysteeritoiminnon.
  • Perustuu alkuperäiseen Jumanji-elokuvaan vuodelta 1995.

 

Lautapelin nopanheitoilla ilmaiskierroksille

NetEntillä on vakuuttavat perinteet hienojen viidakkoteemaisten pelien luomisessa, mistä loistavia esimerkkejä ovat Jungle Spirit: Call of the Wild sekä suorastaan klassikoksi noussut Gonzo’s Quest. Jumanji menee pelielämyksenä näidenkin edelle, varsinkin sellaisilla pelaajilla, joilla on nostalgisia muistoja Robin Williamsin tähdittämän Jumanji-leffan parista 1990-luvulta. Siinä mystiseen puurasiaan pakattu peli tempaisi pelaajia sananmukaisesti keskelle hurjaa viidakkoa.

Erityisen mielenkiintoinen on Jumanjin lautapeliosio. Kun pääset siihen, saat heittää kahta noppaa ja siirtää pelinappulaasi pelilaudalla. Hyvällä onnella saatat osua johonkin kulmissa sijaitsevista ilmaiskierrossektoreista ja päästä pyöräyttelemään oikein kunnolla.

Lautapeliosio, kuten koko slotti, on visualisoitu nautinnollisen näyttävästi. Pelin tuoksinassa ruudulla vilisee muun muassa leijonia, norsuja, pelikaaneja, krokotiileja, kultakolikoita ja sarvikuonoja. Sticky Vines täyttää näkymää kaikkialle takertuvina köynnöskasveina. Viidakkoretkellä koetaan myös monsuunisateita ja juoksuhiekkaa, puhumattakaan villistä apinakaaoksesta.

Koska sanallinen selostus antaa vain kalpean aavistuksen pelielämyksestä, suosittelemme lämpimästi, että kokeilet Jumanjia mahdollisimman pian. Siirry saman tien lunastamaan ilmaiskierrokset ja pelaamaan Jumanjia tai palauta ensin mieleen Jumanji-leffan fiilikset lukemalla tämä artikkeli loppuun saakka.

 

 

Krokotiili ja sarvikuono Jumanji-videoslotissa

 

Jumanji-leffa – ysärin parasta seikkailuviihdettä

Joe Johnstonin ohjaama Jumanji-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1995. Sen mielikuvituksellisessa tarinassa lasten löytämä ja pelaama mystinen, vanhaan puurasiaan pakattu lautapeli herää henkiin.

Jokaiselle leffan nähneelle on taatusti jäänyt mieleen Jumanji-rasiasta kuuluva pelottavan pahaenteinen rummutus ja yhtäkkiä esille ponnahtavat ihka elävät, vaaralliset eläimet. Pelillä oli taikavoimia, jotka saattoivat imaista pelaajan vangiksi viidakon syövereihin. Vapaaksi ja takaisin tähän maailmaan pääsy edellytti, että joku muu pelaajista sai pelissä tietyn tuloksen, mitä saattoi joutua odottamaan jopa vuosikymmeniä.

Vauhdikas ja monipolvinen tarina liikkui useilla aikatasoilla ja tarjoili niin jännitystä kuin komiikkaakin. Viidakon ja savannin eläimet, sankarit ja pahikset temmelsivät fantasiamaailmassa siihen malliin, että 1990-luvun yleisö hurmaantui ympäri maailman ja viis veisasi kriitikoiden nihkeilystä leffaa kohtaan.

Robin Williamsin lisäksi leffan tähtinä loistivat muun muassa Kirsten Dunst ja Bonnie Hunt. Jumanjissa hyödynnettiin ja kehiteltiin eteenpäin Jurassic Parkissa lanseerattua tekniikkaa ympätä näyttelijöiden joukkoon eläimiä tietokoneanimaation avulla. Elokuva palkittiinkin erikoisefekteistään. Jumanjille tehtiin jatko-osa vuonna 2017, mutta siitä ei sukeutunut samanlaista hittiä kuin alkuperäisestä.

Uskallatko sinä heittäytyä Jumanjin tuoksinaan? Nyt kannattaa kokeilla rohkeasti vaikkapa Mr Greenillä.