Maailman ympäri slotteja pelaten

02.02.2018
| Uutiset
Gamble Generation

Jos rahat eivät riitä maailmanympärireissuun, matkusta slotteja pelaamalla.

Matka maailman ympäri siintää monen haaveissa, mutta matkustuskassasta uupuu useimmiten yli 90 prosenttia. Kuulutko sinäkin vähävaraisiin, kaukokaipuuta poteviin uneksijoihin? Jos vastaat kyllä, ehdotamme, että matkailet nettikasinolla. Teemaslottien muodostama matka maapallon ympäri on mainio tapa viettää aikaa ja saattaa hyvällä onnella kilauttaa kassaasi eurokasan, joka auttaa tekemään unelmasta totta. Kokosimme erikoisia faktoja ja viihdyttäviä kolikkopelejä kohteista eri mantereilla.

Rooma & Gladiator of Rome

Gladiaattorit olivat muinaisen Rooman sankareita, julkkiksia ja jopa seksisymboleita. He viihdyttivät kansaa ympäri keisarikunnan yli 650 vuoden ajan.

Tiesitkö, että kaikki gladiaattorit eivät olleet orjia? Mukaan taisteluihin ilmoittautui ajoittain myös vapaita miehiä täysin oma-aloitteisesti. Jopa jotkut keisarit halusivat mittelemään gladiaattoreita vastaan, tosin sellaisin järjestelyin, että voitto oli varma ja riskit minimoitu. Joskus taistelijoina nähtiin myös hurjaluonteisia naisia.

Colosseumin ja gladiaattoreiden tunnelmaan pääset pelaamalla 1×2 Gamingin slottia Gladiator of Rome, jossa on viisi rullaa ja 20 voittolinjaa. Taistelussa voitoista sinua auttaa muun muassa toiminto, jossa voit napata 30 kolmella eri kertoimella tehostettua ilmaiskierrosta. Pelin ulkoasu tuo mieleen roomalaiset marmorikaiverrukset, ja keloilla vilistävät sotilaat, kultainen kotka, miekka, kilpi, hevoset, kärryt ja Caesar. Wildina toimii tietenkin itse uljas gladiaattori.

 

Egypti & Mega Moolah Isis

Roomasta matka jatkuu Egyptiin ja fiilistelemään sen muinaisuutta, faaraoiden aikaa. Kolikkopeliksi valitsimme yhden maailman suosituimmista megajättipotteja tarjoilevista klassikoista eli Mega Moolah Isis -slotin.

Isis, Osiriksen puoliso, oli muinaisen Egyptin äitijumalatar, joka puolusti perhettä ja siihen liittyviä arvoja. Isistä palvotaan vielä tänäkin päivänä joissain niin sanotuissa pakanauskonnoissa.

Liekö Isiksen ansiota, että muinainen Egypti oli yllättävän edistyksellinen naisen aseman suhteen. Naiset saivat ostaa ja myydä omaisuutta ja tehdä erilaisia sopimuksia omin päin. Yleensä naiset pysyivät kotona perheen parissa, mutta ne, jotka kävivät työssä, tienasivat samanlaista palkkaa kuin miehetkin. Naiset saivat myös erota ja mennä uudestaan naimisiin. Jopa avioehdon tekeminen oli mahdollista samaan tapaan kuin nykyäänkin.

Microgamingin Mega Moolah Isis julkaistiin vuonna 2009 Mega Moolahin jatkoksi. Molempia pelataan edelleen kiivaasti ympäri maailman, sillä himoitut progressiiviset jättipotit kasvavat yhä uudestaan miljoonien eurojen arvoisiksi. Mega Moolahia voi pelata pikkurahallakin, sillä panoksen suuruus on 0,25-25,50 euroa. Pelissä on pääpotin lisäksi myös pienempiä jackpoteja.

 

Maapallo kädessä, passi ja matkaliput Roomaan

Afrikka & Safari Spirit

Seuraavaksi on aika slottimatkustaa Afrikkaan. Listasimme muutaman yllättävän faktan, joiden avulla pääset safaritunnelmaan:

 • Kirahveilla on sininen kieli.
 • Leijona nukkuu keskimäärin 20 tuntia vuorokaudessa – kissa mikä kissa!
 • Norsuvauvat imevät usein kärsäänsä aivan kuin vauvat peukaloa tai tuttia.
 • Virtahepo on yksi vaarallisimmista eläimistä vahvoine leukoineen ja torahampaineen.

Peliksi valitsimme Ainsworthin luomuksen nimeltä Safari Spirit. Tätä viiden rullan ja 30 voittolinjan slottia voit pelata 0,30-100 euron panoksin. Auringon hyväilemän savannin maisemissa piilee myös jackpot. Helposti pelattava slotti sisältää muun muassa ilmaiskierroksia ja kertoimia.

 

Hongkong & Hong Kong Tower

Kiinan erityishallintoalue Hongkong on yksi Kauko-Idän kiehtovimpia metropoleja. Pikkuruiselle maapläntille on ahtautunut noin 7,17 miljoonaa asukasta. Pinta-ala vastaa suunnilleen Lohjan kaupunkia, jossa asukkaita on alle 50 000.

Tonttimaa on Hongkongissa arvossaan, joten sinne on rakennettu yhteensä yli 1000 pilvenpiirtäjää (korkeus yli 100 metriä). Niistä kahden huippu yltää peräti yli 400 metrin korkeuteen. Pilvenpiirtäjät mielletään yleensä liikerakennuksiksi, mutta Hongkongissa suurin osa on asumiskäytössä.

Tiedätkö, miksi joissain Hongkongin pilvenpiirtäjissä on isoja aukkoja? Vanhan uskomuksen mukaan vuorilla asuvien lohikäärmeiden tulee päästä niiden kautta veden äärelle juomaan ja tuottamaan hyvää onnea.

Itämaisen metropolin yöhön sinut vie ELK Studiosin slotti Hong Kong Tower, joka tarjoaa 99 voittolinjaa. Yinin ja yangin avulla voit päästä pilvenpiirtäjän huipulle pyöräyttämään takuuvoittoja jakavaa onnenpyörää. Panosrajat ovat 0,20-100 euroa, ja enimmillään täysosuma voi tuoda sinulle yli 300 000 euroa.

 

Australia & Kangaroo Land

Tiesitko tämän Australiasta?

 • Siellä on kolme kertaa enemmän lampaita kuin ihmisiä.
 • Pisin mitattu kengurun loikka on yhdeksän metriä.
 • Vompatin ulosteet ovat kuution muotoisia.
 • Vesinokkaeläin ja nokkasiili munivat munia, mutta ovat silti nisäkkäitä.
 • Australialainen juo keskimäärin 83 litraa olutta vuodessa.

Aussiteemaisia pelejä ei ole paljon, mutta löytyipä sentään suositeltava: EGT:n Kangaroo Land. Se vie sinut Australian villin luonnon, pussieläinten ja aboriginaalien pariin. Viiden rullan ja 20 voittolinjan slotissa on neljä progressiivista jackpotia.

 

Väli-Amerikka & Mayan Moons

Tiesitkö tämän tuhansia vuosia sitten Väli-Amerikassa kukoistaneesta maya-kulttuurista?

 • Mayat olivat ensimmäinen sivilisaatio, joka käytti nollaa numerojärjestelmässään.
 • Mayoilla oli kolme kalenteria, joista yksi muistutti meidän nykyistä gregoriaanista kalenteriamme.
 • Kierosilmäisyys ja litteäotsaisuus olivat toivottuja ominaisuuksia mayojen ylimystössä.
 • Uhrirituaaleissa maya-pyramidin huipulla pappi leikkasi elävältä ihmiseltä sykkivän sydämen irti.

Novomaticin Mayan Moonsissa on viisi rullaa ja 20 voittolinjaa, ilmaiskierroksia ja 1250 kolikon jackpot. Panosrajat ovat 0,10-100 euroa. Tämä peli antaa voittoja usein!

 

Alaska & Alaskan Fishing

Globaalin slottiturneen viimeinen etappi on valtava, arktinen Alaska. Tiesitkö, että

 • Alaskan ja Venäjän välimatka on vain noin 85 kilometriä
 • Alaskassa on noin 3000 jokea ja kolme miljoonaa järveä
 • yli puolet maailman jäätiköistä sijaitsee Alaskassa
 • suurin Kenai-joesta saatu lohi painoi noin 44 kiloa

Microgaming vie sinut elämäsi kalastusreissulle pelissä Alaskan Fishing. Tällä reissulla tarttuu varmasti jotain haaviin, sillä viiden rullan pelissä on 243 voittolinjaa!