Eurojackpot: pika-, porukka-, kesto- ja järjestelmäpelit

14.12.2016
| Uutiset
Gamble Generation

Suomalaistenkin suosimassa eurooppalaisessa miljoonien rahapelissä Eurojackpotissa ideana on veikata oikein 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa.

Eurojackpot on peli, jota voi pelata pikapelinä, porukkapelinä, järjestelmällä, kestopelinä ja pelitilauksella. Mitä nämä kaikki vaihtoehdot oikein tarkoittavat? Se selviää, kun luet tämän artikkelin.

Eurojackpotia voit pelata valitsemalla itse 5 päänumeroa (1-50) ja 2 tähtinumeroa (1-10) tai antamalla pelijärjestelmän valita sinulle pää- ja tähtinumerot satunnaisesti. Yksi rivi maksaa 2 euroa. Perusrivejä voit pelata kerralla enintään 20 kappaletta.

Eurojackpot: pikapeli

Pikapeli on nopein ja vaivattomin tapa pelata Eurojackpotia. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita haluamasi pelimuoto taikka rivimäärä. Pelikone arpoa napsuttelee sinulle numerot, joilla osallistut kyseiselle pelikierrokselle tai pelikierroksille.

Eurojackpot: porukkapelaaminen

Suomessa porukkapelaaminen on erittäin suosittua, niin Eurojackpotissa kuin muissakin Veikkauksen peleissä. Sitä harrastetaan esimerkiksi ystävien, työ- tai harrastuskavereiden kesken tai sitten peli- eli myyntipaikassa varta vasten kootun ryhmän voimin.

Myyntipisteessä Eurojackpot voidaan jakaa 2, 5 tai 10 osuuteen. Jokaisella on näin osuuksia yhteiseen peliin ja sitä myötä tietenkin mahdollisuus voittaa isostikin. Porukkapelistä kannattaa tehdä selkeä porukkasopimus, niin voiton osuessa rehti jako on varmistettu.

Netissä voit osallistua valmiisiin Eurojackpotin porukkapeleihin. Jo pikkurahalla pääset mukaan. Vai haluatko luoda oman porukkapelin netissä? Sekin onnistuu Veikkauksen sivujen kautta. Voit joko jakaa porukan omalle pelaajaryhmällesi tai sitten pistää sen myyntiin muille halukkaille pelaajille.

Eurojackpot: kestopelaaminen ja pelitilaus

Eurojackpotia voit pelata myös 2, 3 tai 5 viikon mittaisena kestopelinä. Vai kiinnostaisiko ikioma ikipeli? Sellaisen saat, kun teet pelitilauksen. Se tarkoitta viikoittain toistuvaa kestopeliä, jonka maksu veloitetaan pelitililtä aina päivää ennen arvontaa.

Kestopelitilaus jatkuu, kunnes itse keskeytät sen. Tilaus päättyy myös siinä tapauksessa, että pelitililtä loppuu raha.

Eurojackpot: järjestelmäpelaaminen

Järjestelmäpelaamisessa pelataan useita rivejä yhteen ruudukkoon. Peliin kuuluvat kaikki ne yksittäiset rivit, jotka valituista numeroista on mahdollista muodostaa.

Eurojackpotin järjestelmävaihtoehdot rivimäärineen ja hintoineen löydät Veikkauksen sivuilta. Hinnat vaihtelevat aina 6 eurosta (5 päänumeroa, 3 tähtinumeroa, rivimäärä 3) 1890 euroon (7 päänumeroa, 10 tähtinumeroa, rivimäärä 945) saakka.

Arvonnan jälkeen voit tuloksen tarkastettuasi heti nähdä, mitä vähintään voitat. Lisäksi voit saada järjestelmällä alavoittoja pienemmissä voittoluokissa.

Jos pidät enemmän rahapeleistä, joissa voi voittaa jopa miljoonia heti, odottelematta arvontaa, kokeile nettikasinoiden jättipottipelejä.